Hoppa till sidans innehåll

Personal


 

 

Mia Lindahl 

Ridskolechef/ridinstruktör
Mia flyttade tillsammans med sin make Bobby till Baståsen 1970. Hon har sedan 1971 drivit Stall Baståsens ridläger och ridskola.

Mia är utbildad på Strömsholm och har under åren hunnit bli både dressyrdomare, hoppdomare och banbyggare.

I Västmanlandsdistriktet har Mia tidigare verkat som distriktsgrenledare i fälttävlan. Hon har även aktivt arbetat i distriktsstyrelsen och dess utbildningskommite.

Utbildning av både ryttare och häst ligger Mia varmt om hjärtat.
Mia har lektioner på torsdagarna.

 

Sanna Lindahl

Sanna är ansvarig för all hopp och terrängträning på ridskolan.

Sanna är Mia och Bobbys dotter och uppväxt på Baståsen sedan barnsben.

Utbildade sig till ungdomsledare och ridledare i unga år och haft lektioner på Baståsen sedan dess (med uppehåll ht2018-vt2020).  Sanna har drivit ridskola och ridläger plus varit verksam som ridskolchef på Baståsen  under många år fram till 2018. Sannas privata häst heter Helge.

Sanna är utbildad diplomerad hästskötare, Ridlärare Lev 2, C-tränare i fälttävlan, banbyggare fälttävlan, stildomare hoppning och  fälttävlan. Har blivit tilldelad utmärkelserna Årets Banbyggare (2008) och Årets Tränare (2017) av Svenska ridsportförbundets fälttävlanskommitté.

Tävling har varit en stor del i Sannas hjärta. Hon har möjliggjort för många elever att komma ut med fam Lindahls ridskolehästar/ponnyer och delta i allt från små ridskolecuper till olika allsvenskor och lag SM.

Sanna brinner lika mycket för ridskoleryttaren som tävlingsryttaren. Tycker att det är viktigt att ridningen ska vara rolig, lärorik och att säkerheten går som en röd tråd genom både hantering av häst och ridningen.

 

Sandra Jansson
Sandra har barn och ungdomslektioner på söndagar.

Sandra är våran glada virvelvind här på ridskolan och oftast fylld med energi. Född -82 och bor i Hallsta med sambo, tvåbarn och hundar.

Sandra började sin ridkarriär på Baståsen som 6 åring, utbildade sig sedan ungdomsledare på Strömsholm, och kommer ihåg när hon med stolthet fick säga att hon kom ifrån just Baståsens Ridklubb.

Sandra har sedan 2014 haft ridlektioner, framförallt på söndagarna, här på Baståsen. Sandra är, förutom sin ungdomsledarutbildning, internutbildad på ridskolan och är mycket omtyckt av alla barn.

Sandra brukar även ansvara för ridskolans dagridläger som dyker upp lite då och då när det är lovdagar. Sandra har varit både ledare och ridlärare  på olika ponnyläger på sommaren  för barn.

Sandra älskar att dela med sig av sin kunskap till alla sina elever. Det är viktigt att man har roligt tillsammans och att alla lär av varandra!

 

Denice Sundberg

Denice har barn och ungdomslektioner på tisdagar.

Denice är en glad och positiv tjej som är född -92 och kommer ifrån Västra Götaland, men bor numera i Fläckebo, med sambo, två barn och katter. Stora intresset är så klart hästar! Men allt som har med djur, natur och foto ligger Denice varmt om hjärtat.

Denice har gått ridgymnasium och är utbildad Ridledare och diplomerad Hästskötare på Strömsholm. I skolarbetet ingick även att utbilda en egen unghäst under ett år, från inridning till första tävlingsstart.

Denice hade sin ridledarpraktik på Nyby Torshälla ridskola under vintern 2011. Då hade hon både rid och teorilektioner, var med och arbetade i stallet och med allt jobb som är när man sköter/driver ridskola.

Denice jobbade som ridlärare på Nääs Ryttarförening 2011/2012. Hon  jobbade även som hästskötare en kortare period under 2012 åt hoppryttaren Daniel Svensson på Strömsholm.

Tävlat ponny i dressyr och hopp upp till LB, ridhäst LB dressyr och 115 hoppning. Denice sålde sin egen häst förra året. Denice drömmer om att bli veterinär och tävla 130 hoppnning i framtiden.

Denice ser fram emot att få dela med sig av sina kunskaper. Det är viktigt att ha roligt i stallet och vid ridning, vi kan alltid lära oss någonting nytt tillsammans med hästarna!

 

Olivia Belinki

Olivia har barn och ungdomslektioner på torsdagar.

Olivia är 18 år och född och uppvuxen i Köping, på Måsta Ponnyridskola som mamma Malin drev. I och med detta började Olivias ridintresse tidigt och hon red mycket på ridskolans alla shetlandsponnyer.

Olivia har genom åren hjälpt till mycket på ridskolan hemma, både med skötsel av hästar och att lära barn rida och sköta en ponny. Hon har även haft privatlektioner hemma på gården och tagit emot ponnyer för inridning och tillridning. Utbildning av hästar är något Olivia tycker är väldigt kul och något hon vill fortsätta med.

Olivia har jobbat på Baståsens Ridläger på somrarna, först som småledare, sedan som ungdomsledare och även haft rid och teorilektioner på ridlägren. Olivia har alltid något kul på gång och är mycket omtyckt av barnen.

Olivia fick sin första egna ponny när hon var 8 år och började då tävla, framförallt hoppning. När hon fick sin c ponny Mr Nougat började hon träna terräng för Sanna och blev fast för fälttävlan, Olivia har alltid tävlat för Baståsen 

Olivia har varit med i Svenska landslaget, fälttävlan, i 3 år med sin ponny. Hon har representerat Baståsen vid flera Lag SM och var även med när Baståsen tog silver 2018. Nu är ponnyn Pocahontas såld och Olivia satsar på sin ridhäst Henke istället. I dagsläget rider ekipaget på 2* nivå men målet är att satsa och ta sig till det större klasserna och mästerskapen.

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:56 Skribent: Beatrice Jakobsson

Baståsens RK är med i Sponsorhuset!
Där kan du enkelt stödja oss när du handlar på nätet.
Gå in på www.sponsorhuset.se och välj Baståsens RK

 

 

Stort tack till våra sponsorer:

Azzcongroup

Postadress:
Baståsens RK - Ridsport
c/o Anders Birberg, Banjovägen 4
73538 Surahammar

Besöksadress:
Baståsen
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 0704365996, 0707188820
E-post: This is a mailto link

Se all info