Hoppa till sidans innehåll

Personal


 

Mia Lindahl 

Ridskolechef/ridinstruktör
Mia flyttade tillsammans med sin make Bobby till Baståsen 1970. Hon har sedan 1971 drivit Stall Baståsens ridläger och ridskola.

Mia är utbildad på Strömsholm och har under åren hunnit bli både dressyrdomare, hoppdomare och banbyggare.

I Västmanlandsdistriktet har Mia tidigare verkat som distriktsgrenledare i fälttävlan. Hon har även aktivt arbetat i distriktsstyrelsen och dess utbildningskommite.

Utbildning av både ryttare och häst ligger Mia varmt om hjärtat.
Mia har lektioner på torsdagarna.

 

Sanna Lindahl

Sanna är ansvarig för all hopp och terrängträning på ridskolan.

Sanna är Mia och Bobbys dotter och uppväxt på Baståsen sedan barnsben.

Utbildade sig till ungdomsledare och ridledare i unga år och haft lektioner på Baståsen sedan dess (med uppehåll ht2018-vt2020).  Sanna har drivit ridskola och ridläger plus varit verksam som ridskolchef på Baståsen  under många år fram till 2018. Sannas privata häst heter Helge.

Sanna är utbildad diplomerad hästskötare, Ridlärare Lev 2, C-tränare i fälttävlan, banbyggare fälttävlan, stildomare hoppning och  fälttävlan. Har blivit tilldelad utmärkelserna Årets Banbyggare (2008) och Årets Tränare (2017) av Svenska ridsportförbundets fälttävlanskommitté.

Tävling har varit en stor del i Sannas hjärta. Hon har möjliggjort för många elever att komma ut med fam Lindahls ridskolehästar/ponnyer och delta i allt från små ridskolecuper till olika allsvenskor och lag SM.

Sanna brinner lika mycket för ridskoleryttaren som tävlingsryttaren. Tycker att det är viktigt att ridningen ska vara rolig, lärorik och att säkerheten går som en röd tråd genom både hantering av häst och ridningen.

 

Sandra Jansson
Sandra har barn och ungdomslektioner på söndagar.

Sandra är våran glada virvelvind här på ridskolan och oftast fylld med energi. Född -82 och bor i Hallsta med sambo, tvåbarn och hundar.

Sandra började sin ridkarriär på Baståsen som 6 åring, utbildade sig sedan ungdomsledare på Strömsholm, och kommer ihåg när hon med stolthet fick säga att hon kom ifrån just Baståsens Ridklubb.

Sandra har sedan 2014 haft ridlektioner, framförallt på söndagarna, här på Baståsen. Sandra är, förutom sin ungdomsledarutbildning, internutbildad på ridskolan och är mycket omtyckt av alla barn.

Sandra brukar även ansvara för ridskolans dagridläger som dyker upp lite då och då när det är lovdagar. Sandra har varit både ledare och ridlärare  på olika ponnyläger på sommaren  för barn.

Sandra älskar att dela med sig av sin kunskap till alla sina elever. Det är viktigt att man har roligt tillsammans och att alla lär av varandra!

 

 

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:56 Skribent: Beatrice Jakobsson

Baståsens RK är med i Sponsorhuset!
Där kan du enkelt stödja oss när du handlar på nätet.
Gå in på www.sponsorhuset.se och välj Baståsens RK

 

 

Stort tack till våra sponsorer:

Azzcongroup

Postadress:
Baståsens RK - Ridsport
c/o Anders Birberg, Banjovägen 4
73538 Surahammar

Besöksadress:
Baståsen
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 0704365996, 0707188820
E-post: This is a mailto link

Se all info