Hoppa till sidans innehåll

Klubben


Välkommen till Beddingestrands Tennisklubb

Vi driver den trevligaste sommartennisanläggningen i södra Sverige och bidrar till att skapa social samvaro i Beddingestrand.

Verksamheten är framförallt inriktad på barn-och familjetennis. Alla skall känna sig välkomna och det skall vara enkelt att spela tennis hos oss.

Vi har tre klassiska grusbanor. Den första byggdes 1916! Anläggningen som den ser ut idag utformades på 1930-talet. Läget är unikt med badstranden alldeles nedanför banorna.

Säsongen börjar på allvar midsommarveckan, då Beddingespelen kör igång. Turneringen körs i många klasser, barn/ungdomar samt vuxna. Beddingespelen ägde rum första gången 1937!

Under högsäsong i juli har vi, i samarbete med Fair Play TK i Malmö, en mycket uppskattad tennisskola för både varn och vuxna. När du tittar på tennisskolan, ta gärna en fika i den lilla Tenniskiosken med hembakat, öppet varje vardag under högsäsong.

Vi anordnar också flera blixtar under säsongen, både för barn och vuxna. Dessutom har vi en städblixt i juli, då medlemmarna hjälps åt att städa/fixa anläggningen, och därefter äter vi en bit mat tillsammans.

Banorna hålls normalt sett öppna från mitten av maj till en bit in i oktober (beror på vädret). Under högsäsong är det högt tryck på banorna med en bokningsgrad på
95%. När skolan börjat är det betydligt lugnare och det finns gott om lediga tider.

Banorna ägs av Trelleborgs Kommun. Tennisklubben driver verksamheten och sköter anläggningen.

Maila klubben: This is a mailto link, eller någon av oss i styrelsen (se separat flik).

 

 

Uppdaterad: 31 OKT 2017 12:22 Skribent: Anna Boström

Postadress:
Beddingestrands TK - Tennis
Tommy Ljunggren, Sävstigen 6
27432 Skurup

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info