Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anna Boström Be TK tennisskolan

Tennisskolan


 

Sommartennis i Beddinge

Välkomna till tennisträning/tennisskolan i Beddingestrand 2019

 

Tennisträning under vecka 27-32. Träningen pågår måndag-fredag i resp. vecka och man spelar i en grupp 1 timme/dag och träningen sker 08.00-15.00 respektive dag.

 

Träningsalternativ:

-        Minitennis – max 8 elever/grupp födda 2013-2015. Kostnad: 500 kr/vecka.

-        Tennisskola - max 6 elever/grupp födda 2011-2012. Kostnad: 550kr/vecka.

-        Tennisskola – max 5 elever/grupp födda 2010 eller tidigare. Kostnad: 600 kr/vecka.

-        Tennisskola – max 4 elever/grupp vuxna.  Kostnad: 700 kr/vecka.

 

Tränare:

Lina Åkesson (ansvarig), Lars Svensson, Erik Lindskog med flera.  Vi samarbetar med Fair Play Tennisklubb för att säkra och utveckla kvaliteten på verksamheten.

Anmäl dig till tennisskolans verksamhet på något av följande sätt:

  1. Mejla din anmälan till This is a mailto link med namn, personnummer(tio siffror), gatu- och postadress, mobiltelefon, vilken/vilka veckor man vill träna och tenniserfarenhet.
  2. Smsa Lina Åkesson per 0735-460266.

Anmälan är bindande och betalning till respektive vecka sker vid banorna via swish alt kontant till Lina Åkesson i samband med träningen. Om inte betalning har skett i tid så får man betala 100 kr per person & vecka i förseningsavgift och avgiften faktureras i efterhand.

Sista anmälningsdag till respektive vecka är fredagen kl. 16.00, veckan innan träningen börjar och det är först till kvarn-anmälan som gäller. En del av veckorna är väldigt populära så vi rekommenderar varmt en tidig anmälan för att säkra sin plats.

Besked om träningstider ges på:

-        anslagstavlan vid tennisbanorna där de kommer att anslås söndagen innan respektive vecka börjar kl.16.00.

-        facebook; https://www.facebook.com/groups/136066166456989/

OBS! Man måste vara medlem i Beddingestrands TK för att få delta i dessa kurser - glöm ej att betala medlemsavgiften innan tennisskolan börjar. Rutin för inbetalning:Medlemsavgiften betalas in via vårt bokningssystem Bokatennis.nu, http://www.bokatennis.nu/beddingetk/  Där registrerar du samtliga familjemedlemmar och betalar medlemsavgiften direkt (kortbetalning eller swish). Medlemsavgifterna 2019 är 200:- för enskild medlem junior, 250:- för enskild medlem senior samt 400:- för familj. Familjemedlemmar måste anges vid betalning, samt alla tio siffrorna i personnumret.

Övrigt:

Man kommer att kunna köpa tennisracketar och tenniskläder till bra priser samt även annan utrustning såsom bollar, lindor, skor etc via tränarna. Vi samarbetar med Fair Play Store i Malmö.

Vid regn så kommer tränarna att göra allt för att få banorna i speldugligt skick. Om en av träningsdagarna i en vecka blir inställd blir träningsavgiften oförändrad. Blir det regn två av dagarna betalas 1/5 av träningsavgiften tillbaka, tre dagar 2/5 etc.

Om du har några frågor - kontakta Lina Åkesson per mail: This is a mailto link alt. via sms per 0735-460266.

Hjärtligt välkomna till en underbar tennissommar! 

 

STYRELSEN

Beddingestrands Tennisklubb

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 14 AUG 2018 09:51 Skribent:  Anna Boström

Postadress:
Beddingestrands TK - Tennis
Tommy Ljunggren, Sävstigen 6
27432 Skurup

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info