Hoppa till sidans innehåll

Stöd Bergkvara BTK när du handlar på nätet


Bergkvara BTK har fler avtalspartner på internet som genererar pengar till föreningen om man handlar på dessa ställen och anger Bergkvara BTK som klubb man vill stötta.

 

Sponsorhuset


På sponsorhuset får föreningen en viss summa för alla inköp man som privatperson gör. Du kan tex via sponsorhuset handla på inkclub, NetonNet,SAS, Dustin, Cdon, Ginza, Haléns, Ving, Scandic, Bokus, Ellos mfl och i samband med köp så väljer du Bergkvara BTK som förening du vill stötta så går en viss procent av köpesumman till föreningen. Ska du ändå handla på nätet så gå gärna in på länken nedan och registrera dig gratis och ange Bergkvara BTK som din klubb så när du gör dina inköp så sponsrar du klubben samtidigt.

Klubben tackar på förhand för ditt stöd!

På sponsorhuset finns massa andra saker du kan göra för att hjälpa din förening. Du kan tex vara med i tävlingar och vinna pengar till din förening. Du kan också vara med i en undersökningspanel via "cint" och där registreringen ger klubben fem kronor och sedan får föreningen pengar varje gång du är med i en undersökning!

Passa på nu och klicka på länken nedan och stöd Bergkvara BTK!

http://www.sponsorhuset.se/bergkvarabtk/

________________________________________________________________

Svenska spel 

Brukar du spela på Svenskaspel.se? Lämna in lottorader, strykstips mm mm? Nästa gång du ska till Svenskaspel.se så välj att stödja Bergkvara BTK, då går automatiskt pengar till klubben varje gång du spelar med ditt spelkort.

Tack på förhand för att du väljer att stödja oss.!

https://svenskaspel.se/grasroten/hitta?searchstring=bergkvara+btk

Uppdaterad: 15 AUG 2014 15:24 Skribent: Malin Åhnstrand

 

VÅRA SPONSORER

 

 Lindbergs

 

 

 automatlego-logo-vit-transparent

 

 

Japsko

 

 

MP5

 

 

Handelsbanken

 

 

YASKAWAlogo_blue

Postadress:
Bergkvara BTK - Bordtennis
Dick Nyström, Storgatan 27
38540 Bergkvara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: dick.nystrom76@outlo...

Se all info