Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tack för ännu en härlig fotbollsgala!!

Fotbollsgala


Årets Stjärna är en utmärkelse till den som under säsongen gjort något alldeles extra positivt för föreningen.

Följande Stjärnor har utdelats.

2016        Robert Olausson

Motivering: Med stor kunskap och hammaren mitt i handen har han utfört och även lett andra i jobbet att renovera Galhammaruddens läktare så att den nu är fantastiskt fin!

2017         Kicki Wickman

Motivering: Med sin fantastiska förmåga att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt är hon snabbt framme med en hjälpande hand. Med sitt glada leende och positiva energi är ingenting omöjligt. Med kameran förevigar hon det mesta av det bästa!

                 Kickiz Wickman

Motivering: Han har på ett föredömligt sätt lotsat och stimulerat våra feriearbetande ungdomar till att höja sin förmåga och därigenom medverka till att skapa en trevligare och snyggare hemmaarena.

2018        Daniel Nordell

Motivering:Han har tagit med sig sina erfarenheter som mångårig fotbollsspelare med sig in i tränarskapet. En dynamisk och ibland kanske lite väl mångordig matchcoach... Lyssnar på och leder sina adepter, inte bara i fotboll utan även med stöd och råd då tonårsfunderingarna kommer. Han är en fantastisk tillgång för vår förening, alltid redo att tipsa och ledsaga såväl tränarkollegor som andra lags spelare.
Större klubbar i högre divisioner har lockat några av lagets spjutspetsar men siktet har varit inställt -från P6 till Division 4!!

2019        Gustav Edström  

Motivering: Med ett outtröttligt tålamod tar han sig an den ena frågan efter den andra och med sitt vänliga och tillmötesgående sätt lockar han fram det bästa ur varje spelare. En hörnsten i klubben som står för stabilitet, eftertänksamhet och laganda.
Hängiven BIKare som sedan sin första fotboll testat spel upp till div 2 och nu gör succé som tränare och fotbollssektionens starke man. Har "bollat" inte bara F15 utan har också medverkat till en fantastisk säsong med Bergs IKs DAMER. 
Ett stort GRATTIS till en otroligt väl genomförd säsong!

                 Ola Rörborn

Motivering: Började sin fotbollskarriär som OPEit och har sedan flytten varit BIK trogen. Formatterar tillsammans med Gustav klubbens oslagbara radarpar.
Gasar och peppar spelarna till högre prestationer och ser till att ingen boll går förlorad utan en kamp. Efter mer än 10 år som ungdomstränare klev han in i hetluften i DAM div 3. Med en säkerhet och en trygghet i sin övertygande tränarroll
lotsade han vårt Damlag till hela 17 poäng och en fantastisk 5e placering!!
Det som möjligen skulle kunna förbättras är kunskapen om huruvida snacket om graviditeter, förlossningar och manliga förkylningar är en bra eller dålig uppladdning inför match..??
Ett stort GRATTIS till en otroligt väl genomförd säsong!

 

 

 

    

Uppdaterad: 11 NOV 2017 17:53 Skribent: Åsa Jonsson
E-post: Adressen Gömd

SponsorerAnge alt-text här.

Postadress:
Bergs IK - Fotboll
Box 66
84531 Svenstavik

Besöksadress:
Centrumvägen 10 A Torget Svenstavik
84531 Svenstavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info