Hoppa till sidans innehåll

2 GULD, 1 SILVER OCH 8 BRONS

22 APR 2018 22:33
Ett guld mer än 2017, topp 10 bland alla distrikt, flera erfarenheter rikare och bland det roligaste var att se hur mycket alla peppade varandra på och utanför planen. En high five kan betyda så mycket under match.
  • Uppdaterad: 22 APR 2018 22:34

Nu är inte säsongen slut riktigt än men 2018 har varit ett riktigt bra år. Bergsåker som klubb har utmärkt sig till bästa klubb på flera tävlingar under säsongen och nu får vi även vara med Västernorrland i ett för oss medaljregn! Inte nog med att vi samlade 11 medaljer vi placerade oss också som sjätte bästa distrikt av 16 möjliga. Vi vet faktiskt inte ens när det hände senast.

Jag kan inte låta bli att tänka ”är det här ett av stegen mot mitt första delmål?”. Det börja dra ihop sig för att bli störst i Norrland 2020…. Men vi placerade oss faktiskt bättre än Västerbotten i år och mina mungipor kan inte låta bli att rycka lite extra av det.

För att klättra högre upp på denna placering behöver vi jobba mycket mer med framförallt racketteknik i vårt län. Efter en kort utvärdering av tränare är det där vi skiljer oss åt som mest jämfört med de andra distrikten. Rackettekniken måste komma tidigt i åldern och vi behöver vara bättre och noggrannare här med våra spelare. Teknikträning går faktiskt att göra roligt men ibland kanske man känner att man saknar verktygen och det är här vi måste samarbeta bättre kanske?

Ytterligare en förbättring som vi behöver inför nästa år är trummor till hejarklacken. Nästa år skall inte Småland få höras mest!

Resultat:

Guld

Vera Larsmarker / Saga Strömberg

Anton Hansson / Wilma Edin

Silver

Saga Strömberg

Brons

Vera Larsmarker

Ella Fjäderstål

William Strand

Gustav Åsell / William Strand

Freja Strömberg / Elin Östman

Ida Melkerhed

Ida Melkerhed / Rebecka Näslund

Ida Melkerhed / Melker Granqvist

 

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Veronica Österlund
Epost: Adressen Gömd

  sponsorhuset2

  

 
Sponsorer

Sponsorer
visitsundsvall
Sponsorer

 

Postadress:
Bergsåkers BMK - Badminton
Box 12085
85012 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060552088
E-post: This is a mailto link

Se all info