Hoppa till sidans innehåll

Informationsbrev December 2020

19 DEC 2020 11:16
Vi vill passa på att önska er alla i föreningen en god jul och kommande ledighet och även en stort tack för ert engagemang och deltagande i höstens alla aktiviteter. Här kan du läsa mer om bland annat hösten, bingolotto och önskan om att bli fler.
  • Skapad: 19 DEC 2020 11:16

Under den här höstterminen har det verkligen varit tvära kast fram och tillbaka. Tävlingar har både blivit av och ställts in. Träningar, tränare och träningsgrupper har ändrats allt eftersom riktlinjer och våra möjligheter att på ett säkert sätt spelat badminton ändras. Nu när vi lite tidigare än vanligt stänger höstterminen ska vi ändå vara stolta över vad vi genomfört som förening under hösten. Vi ska också se fram emot en ny vårtermin som kommer att starta allt eftersom smittan klingar av i samhället.

Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till alla i föreningen för denna hösttermin. Både spelare, tränare, föräldrar, och andra aktiva krafter har gjort sitt allra bästa hela terminen. Vi har haft fler träningsgrupper igång samtidigt än på många år, vi har spelat med två serielag i seriespelet. Vi har vunnit i HS A (Bra gjort Morris), DS A (Bra gjort Anna-Maria) och i en hel del andra klasser och discipliner på de tävlingar som har kunnat genomföras.

Hör nedanför återfinns också lite ytterlige information om den fortsatta träningsverksamhet, bingolottoförsäljningen och en önskan efter fler ideellt aktiva i föreningen.

Vi vill också passa på att önska alla i och kring föreningen en riktigt god jul och gott nytt år!

Vänliga hälsningar Styrelsen BBMK


Träningsverksamheten
Utifrån gårdagens nya restriktioner ställer vi in samtliga träningar för samtliga träningsgrupper. Vi återkommer en bit in på det nya året med hur och på vilket sätt träningen kan kommer att återupptas, som det ser ut just nu kommer idrottshallarna vara stängda till den 24/1 2021. Vi ser gärna att ni fortsätter att hålla igång på egen hand under tiden som träningarna blir inställda.

Bingolottoförsäljningen
Bingolottoförsäljningen utanför matbutikerna i Bergsåker och Granlo ställs också omedelbart in (kommunicerades ut igår på FB) för att minska smittspridningen i samhället.

Försäljningen som nu inte blir av är en viktig inkomstkälla för föreningen och vi ser gärna att ni försöker säljer lotter i era kontaktnät (på ett smittsäkert sätt) till uppesittarkvällen och nyår. Lotter får ni bäst tag i via Malin Sjöholm 070-259 78 39 eller Petra Ebbing 070-354 25 31

Det går också bra att sälja lotter digitalt, använd då följande länk så kommer ersättningen till Bergsåkers badmintonklubb.
https://www.bingolotto.se/kop-bingolott/?customerId=15004142


Vill du vara med och bidra?
Om vi får se lite bortom detta tränings och tävlingsuppehåll och på den framtid som kommer senare så är en sak säker, det är att föreningen växer. I och med att vi ökar i antalet medlemmar i föreningen behöver vi också bli fler personer som hjälper till att hålla igång verksamheten med träningar och tävlingar för våra barn, unga (och äldre).

Känner du att du vill vara med och bidra?
Tveka då inte på att höra av dig till någon av tränare, styrelsemedlem eller andra personer du känner i föreningen. Det går alltid bra att även skicka ett mejl till This is a mailto link

För vårterminen är det största behovet tränare/ledare för att försöka få fler tränare/ledare i hallen i samband med föreningens träningstillfällen. Om du känner saknar efter erfarenhet av just badmintonsporten är det inget problem utan då ser vi till att det finns badmintontränare med vid samma tillfälle och att ni allt eftersom utbildas vidare inom sporten. Känner du att du vill bidra på ett annat sätt än tränare/ledare så tar vi även tacksamt emot den hjälpen.


Kontakta oss
Vill du komma i kontakt med styrelsen för att ge oss feedback, tips, idéer eller helt enkelt med bara lite beröm går det alldeles utmärkt.

Ni når oss enklast via This is a mailto link eller så tar ni kontakt direkt med den ni känner er mest bekväm med.


Styrelsen sammansättning för denna säsongen är följande:

  • Peter Johansson, ordförande, 070-647 09 37, This is a mailto link
  • Helena Melker, kassör
  • Håkan Melker, ledamot
  • Karolina Kotte, ledamot
  • Carola Dahlin, ledamot
  • Monica Thuresson, ledamot
  • Magnus Rudberg, ledamot
  • Malin Kullström, suppleant
  • Susanne Byström, suppleant
Skribent: Veronica Österlund
Epost: Adressen Gömd

  sponsorhuset2

  

 
Sponsorer

Sponsorer
visitsundsvall
Sponsorer

 

Postadress:
Bergsåkers BMK - Badminton
Melker, Västra vägen 76 C, 3 tr
85740 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0701718996
E-post: This is a mailto link

Se all info