Hoppa till sidans innehåll

Modell en ny karriärmöjlighet för spelare i Bergsåker?

18 APR 2018 12:00
Under föregående vecka hölls den traditionsenliga modevisningen på Bergsåkers skola där alla med en biljett hade chansen att se våra fina modeller och massa vårfräscha kläder.
  • Uppdaterad: 18 APR 2018 18:13

Efter flera veckors förberedelser och med en publik på ca 150 stycken besökare i alla åldrar var det äntligen dags. På rad i korridoren i väntan på catwalken och för att kliva upp på scenen stod flera nervösa barn, ungdomar och vuxna. Hur skall vi gå? Vart skall vi stå? Ska man snurra runt och visa kläderna? Det är bara några av alla frågor som florerade i korridoren. Trots mycket nervositet innan så syntes det ingenting när modellerna klev upp på scenen med självförtoendet på topp. När halva tiden hade gått var det paus där klubben bjöd alla på hembakat fika. Med ett långbord fullt av priser och nästan 1000 sålda lotter var det många som fick chansen att ta med sig något fint pris hem från lotteridragningen. Efter pausen var det dags för andra halvlek, de flesta av modellerna hade nu vant sig vid catwalken och ett modigare gäng klev upp på scenen för andra, tredje eller fjärde gången (vi fick till och med se några fräna "moves" av flera modeller).

 

Vi vill tacka följande affärer som ställt upp för denna modevisning:

Crib

Cubus

Eleganten

Fanny

Ica Maxi

Justinas

Lads

Lager 157

Levis

Nanas

New Yorker

Palt

Palt Syster

XXL

Varje säsong sedan urminnes tider har vi en grupp mammor som ställer upp att arrangera denna modevisning för klubben. En extra förtjänst som bidrar till bland annat att vi kan hålla nere träningsavgifterna, åka på gruppresor, bollar till träningar, hyra för hallarna, anmälningsavgifter till tävlingar. Ett extra stort tack till er våra kära mammor där ute!

Förutom alla mammor och affärer är vi såklart innerligt tacksamma över alla modeller, alla som har bakat och skänkt det goda kaffebrödet, alla företag som har skänkt priser och inte minst publiken som gör detta värt att arbeta för!

 

 

Skribent: Veronica Österlund
Epost: Adressen Gömd

  sponsorhuset2

  

 
Sponsorer

Sponsorer
visitsundsvall
Sponsorer

 

Postadress:
Bergsåkers BMK - Badminton
Box 12085
85012 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060552088
E-post: This is a mailto link

Se all info