Hoppa till sidans innehåll

SÄSONGSSTART!!!

29 AUG 2022 10:56
Välkommen till en ny säsong med Bergsåkers badminton! Det blir en spännande säsong där vi flyttar vår verksamhet från både Bergsåkers skola och Engelska skolan för att samlas under samma tak.
  • Uppdaterad: 29 AUG 2022 10:56

Då det blir en hel del nytt så kan det vara en del inkörningsproblem som vi hoppas att alla kan ha lite överseende med. Vi är väldigt tacksamma för att vi har några nya ledare som kliver på denna säsong. Känner ni också att ni är intresserad ska ni inte tveka att höra av er till någon av tränarna eller styrelsen.

På grund av ökade hyreskostnader, dyrare bollar kommer vi också att justera träningsavgiften denna säsong. Så extra viktigt i år att vi alla åt med kommande evenemang, försäljningar, ideella insatser, hitta bidrag som kan sökas och söka sponsorer.

Under året kommer vi också att försöka bedriva både motionsserie (lagspel för vuxna), kursverksamhet (vuxna), prova på badminton och nybörjargrupper.

Om ni inte är medlem sedan tidigare och vill börja spela så tveka inte att skicka till This is a mailto link alternativt ta kontakt med Håkan eller Peter:

Håkan Melker: 070-580 58 68

Peter Johansson: 070-647 09 37 

Skribent: Veronica Österlund
E-post: Adressen Gömd  sponsorhuset2

  

 
Sponsorer

Sponsorer
visitsundsvall
Sponsorer

 

Logotype, Sundsvall Energi.jpg

Postadress:
Bergsåkers BMK - Badminton
Melker, Västra vägen 76 C, 3 tr
85740 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0701718996
E-post: This is a mailto link

Se all info