Hoppa till sidans innehåll

Svenska Cupen redan i full gång

20 APR 2018 22:11
Idag på morgonen rullade Västernorrlands spelare söderut taggade från topp till tå. En av säsongen roligaste tävlingar spelas nämligen denna helg och i år var det matchstart redan klockan 15:00 idag, fredag.
  • Uppdaterad: 20 APR 2018 22:56

Svenska Cupen är en tävling som arrangeras varje år och det som gör tävlingen lite speciell är att man tävlar mot spelare som är född samma år. Endast två spelare från varje distrikt får delta i respektive åldersklass och i vårt fall är det Västernorrlands Badmintonförbund som sköter uttagningarna där spelare från alla klubbar runtom i Västernorrland har chansen att bli uttagen. Yngsta spelarna i år är födda 07 och äldsta spelarna är födda 01.

Anledningen till varför man börjar spela redan idag är för att imorgon kommer spelarna få chansen att se SBL-finalen mellan Täby och Fyrisfjädern. En fantastik möjlighet som kanske inte är så självklar annars för oss norrlänningar när finalen går i Uppsala.

Efter dagens spel har vi redan några som är klara för slutspel i singel medans vissa spelare fortsätter att spela om slutspelsplatserna imorgon innan SBL-finalen.

Vera Larsmarker är den yngsta deltagaren från Bergsåker och en av spelarna som redan är klar för slutspel i singel imorgon! 

 

Vi som inte har möjlighet att följa er på plats håller självklart alla våra tummar för er under helgen samt följer era resultat på följande länk:

http://badmintonsweden.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=A997B5AF-3329-4B92-921C-842475A922AE

Skribent: Veronica Österlund
Epost: Adressen Gömd

  sponsorhuset2

  

 
Sponsorer

Sponsorer
visitsundsvall
Sponsorer

 

Postadress:
Bergsåkers BMK - Badminton
Box 12085
85012 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060552088
E-post: This is a mailto link

Se all info