Hoppa till sidans innehåll

Vackert väder när 2018-års upplaga av Östersundsloppet genomfördes

2018-03-18 18:36
Det var nästintill vindstilla på lördagen när Östersundsloppet genomfördes i ett soligt Östersund. I den individuella herrklassen segrade Oskar Brandt från I2 IF Karlstad och i damklassen segrade Anna Hedström från I21 IF Sollefteå.
  • Uppdaterad: 2018-03-18 18:36

Efter en kylig morgon där temperaturen på många ställen runt om kring stadion krupit under -20°C så kom solen upp och fram och värmde de cirka 150 deltagarna i 2018-års upplaga av Östersundsloppet. Vid start var det en behaglig temperatur och när stafetterna genomfördes gav speakern tipset att "dra upp mössorna för att undvika ful mössbränna". 

I herrklassen var det en rutinerad Östersundsloppet deltagare som vann, nämligen segraren av 2016-års upplaga, Oskar Brandt I2 IF Karlstad med tre missade skott. 
I damklassen var det Anna Hedström från I21 IF Sollefteå som segrade, hon var även del av stafettlaget Team Hedström som senare på dagen slutade femma.

I stafetten var det tre aktiva skidskyttejuniorer som segrade de var dock inte helt ohotade i början av loppet men drog sedan ifrån. Andra lag i mål var ett av Jämtkrafts lag som var efteranmälda, tredje lag var Hallströms verkstäder och fjärde lag i mål var ett lag från arrangörspartnern ICA Odenhallen, för dagen förstärkta på sista sträckan av Tobias Arwidson.

Från arrangörens håll vill vi tacka alla deltagare och funktionärer för ett väl genomfört lopp och önskar er varmt välkomna till nästa års upplaga!

Gilla gärna Östersundsloppet på facebook  för att snabbt få koll på när vi öppnar anmälan för nästa års upplaga och andra nyheter...

Fullständiga resultatlistor återfinns här.

Skribent: Skjutvärd Leif Söderberg
Epost: Adressen Gömd

KLUBBENS SPONSORER

 

 

ÅF

snohjarta-osdVs-tag-CMYK

 

bilbolagetcom2011_cmyk

 

Quality Hotel Frösö Park

 

 

ABKH_logo_rgb

 

SCA

elteknik_signatur

 

Norma Logo

 

Gyttorp logo sv


Intersport

 

 

Handelsbanken logo

 

workershop_lowres

 

 

logga-extrem

 

Logga-Clarion-Grand-Östersu

Postadress:
Biathlon Östersund IF - Skidskytte
Tommy Borgh, Svärdvägen 38
83161 Östersund

Kontakt:
Tel: 072-7289657
E-post: This is a mailto link