Hoppa till sidans innehåll

 

BOJK är medarrangör på 2021 års största jolleseglingstävling

02 DEC 2020 14:47
Nu är ett nytt datum satt för nästa års stora seglarhändelse för unga seglare, Junior SM. Årets evenemang tvingades att skjutas upp på grund av covid-19-pandemin, men nu är planeringen i full gång inför 2021.
  • Uppdaterad: 02 DEC 2020 14:47

- Vi är verkligen glada att kunna ge ett datum till alla som vill boka in detta evenemang i sina kalendrar. Vi har redan gjort en hel del arbete och är nu i full gång att planera för ett JSM 2021 i Lomma, säger Marcus Skogfeldt från Lommabuktens Seglarklubb.

JSM 2021 är ett samarrangemang från Lommabuktens Seglarklubb, Segelsällskapet Pinhättan, Bjärreds Optimistjolleklubb och Malmö Segelsällskap.

- Vi ser fram emot ett JSM 2021 i Lomma nästa sommar! Vi vet att Lommabuktens Seglarklubb och de övriga Skånska klubbarna kommer att anordna ett väldigt fin evenemang. Det har varit fantastiskt att se vilket engagemang som finns i klubbarna och mängden människor som engagerar sig i detta evenemang för unga seglare, säger Anders Larzon från Svenska Seglarförbundet. 

Inför den förra tävlingen arrangerades det en utlottning av presentkort i samband med anmälningar varje månad. Ett stort tack till Båths som vill göra samma sak inför JSM 2021. 

- Här i Lomma kör vi samträning för regionens unga seglare fram till den 12:e december. Då siktar vi in oss på att göra landets längsta luciatåg på sjön med pyntade seglare och båtar. Efter vinteruppehållet blir det sedan flera tävlingar att se fram emot under 2021 för unga seglare, inte minst JSM i Lomma den 13-15 augusti, avslutar Marcus.

Anmälan till JSM 2021 kommer att öppna i januari.

Precis som tidigare kommer kontinuerlig information att finnas tillgänglig på evenemangets hemsida på Svenska Seglarförbundets webbplats: https://www.svensksegling.se/SSFTavlingar/Juniorsm/ 

För frågor vänligen kontakta:

Marcus Skogfeldt, LBS
This is a mailto link
0723-240797

Anders Larzon, SSF
This is a mailto link
08-4590992

Skribent: Charlotte Eklöf
E-post: Adressen Gömd

 Stort tack till BOJKs sponsorer 2021

Företagen nedan medverkar till att vi kan erbjuda barn och ungdomar möjlighet till segling

 

   

Lindahl_logotyp

 

 

Scandistal_logotyp

 

TP_logotyp

 

 

Postadress:
Bjärreds OJK - Segling
Strandvägen 5
23735 Bjärred

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info