Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tävling


När man springer orienteringstävlingar måste man alltid anmäla sig till EventorEventor är Svenska Orienteringsförbundets centrala IT-system, som bland annat hanterar tävlingskalender, anmälan, resultat och rapportering.

Eventor hämtar person- och organisationsuppgifter från IdrottOnline, som är Riksidrottsförbundets verktyg för administration och kommunikation. För att kunna logga in i Eventor behöver du finnas med i klubbens medlemsregister i IdrottOnline. 

Kontakta Åsa Kjellberg för att bli medlem och få tillgång till dina inloggningsuppgifter. Ange namn, epostadress, telefonnummer samt ditt tiosiffriga personnummer. Här finns information om hur klubben hanterar dina personuppgifter (GDPR).

Medlemsavgifter

För att delta i aktiviteter arrangerade av Björkfors GoIF är det enda kravet betald medlemsavgift. Medlemsavgiften sätts in på klubbens bankgiro 375-8257.

Ungdom: 100 kr
Vuxen: 200 kr
Familj: 500 kr

Tävlingsavgiften för vuxna är 300 kr vilket innebär att klubben står för startavgiften vid eget tävlande upp till en nivå bestämd av styrelsen. För ungdomar betalar klubben startavgiften. Efteranmälningsavgift betalas av den enskilde och om man anmält sig och inte deltar får man betala deltagaravgiften (om man inte har giltigt förfall t.ex. sjukdom).

Uppdaterad: 03 MAR 2019 16:42 Skribent: Åsa Kjellberg

Postadress:
Björkfors GOIF - Orientering
Klubbstugan, Västra vägen 10
59044 Rimforsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info