Hoppa till sidans innehåll

O-ringen 2019


O-Ringen Kolmården 2019

Hundratals timmar av förberedelse är över, tillsammans med ytterligare 14 föreningar har vi hjälpt till att arrangera världens största orienteringstävling. En tävling som i år har lockat 21216 deltagare från hela världen som tillsammans genomförde 82752 starter under veckan. Vi har hällt vätska, hjälpt till med sjukvård, deltagarservice, ceremonier och upplevelser. Det har varit en till två veckor med tidiga morgnar och sena kvällar, bajamajor och tältning intill motorvägen.

Trötta men nöjda och fulla av intryck har vi samlats om kvällarna för att prata om allt vi varit med om. Nu vet vi hur eliten gör när de dricker vatten ute i skogen och att det är bra att skruva upp luftningslocket innan man tömmer ut vatten.

Våra fantastiska ungdomar har inte bara varit funktionärer utan har även fått orientera under veckan. Några sprang femdagars, några tredagars och några sprang etappstart. 

Ett stort tack till alla medlemmar, grannar, vänner och familjemedlemmar som ställde upp för Björkfors GoIF och hjälpte till att arrangera O-Ringen Kolmården 2019!

Uppdaterad: 30 JUL 2019 12:41 Skribent: Åsa Kjellberg

Postadress:
Björkfors GOIF - Orientering
Klubbstugan, Västra vägen 10
59044 Rimforsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info