Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "ANDTS policy"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

ANDTS policy


ANDTS policy godkänd vid årsmötet 9 mars 2022

Björkfors GoIF:s policy gällande Alkohol, Narkotika, Dopning, Tobak och överdrivet Spelande (ANDTS)

Björkfors GoIF tar ställning mot ANDTS. Vår förening, som en del i svensk idrottsrörelse, bedriver vår idrott så att den utvecklar människor positivt fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt. Vår barn- och ungdomsverksamhet ska vara helt fri från ANDTS genom att våra ledare, förtroendevalda och övriga vuxna i sitt förhållningssätt till ANDTS är ett föredöme. Vi avstår alkohol och tobak vid träning, tävling och andra tillställningar inom föreningen där barn och ungdomar deltar. Vi har nolltolerans mot narkotika, dopning och överdrivet spelande om pengar. Vi följer de regler och lagar som finns i svensk lagstiftning gällande ANDTS.

 

Handlingsplan för kännedom om och vid avvikelse från ANDTS-policyn:

  • Ledare/styrelse informerar om policyn i samband med sektionernas upptaktsträffar samt vid klubbens årsmöte.
  • Varje ledare som upptäcker/misstänker avvikelse från vår ANDTS-policy informerar omgående aktuell sektionsledare och/eller någon ledamot i klubbens styrelse om händelsen.
  • Den som mottar informationen meddelar snarast händelsen till ordförande i styrelsen. Efter kompletterande utredning inom klubben kontaktas vid behov Kinda kommuns ANDTS-ansvarige alternativt handläggare på Kultur-, Fritid- och turismförvaltningen .

 

 Styrelsen Björkfors GoIF

Inga nyheter är skapade

Stöd Björkfors GoIF:s verksamhet genom att köpa dina Bingolotter och Sverigelotter via denna länk:

Postadress:
Björkfors GOIF
Klubbstugan, Västra vägen 10
59044 Rimforsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bgoif@bgoif.nu

Se all info

 

Våra sponsorer

br. Svensson Skog

 Kinda-Ydre Sparbank

<

>