Hoppa till sidans innehåll

Ny säsong 2019

11 APR 2019 20:55
Sommartidsomställning och fler ljusa timmar för varje dag. Finjasjön vatten står högt och det blir varmare för varje dag. Nu längtar man efter att sätta brädan i sjön...
  • Uppdaterad: 11 APR 2019 20:55

Björkvikens strand, FinjasjönVi är en liten förening med en kärna trogna medlemmar och god ekonomi. Vi är entusiastiska och håller fast vid vår verksamhet. Det har vi gjort sedan 1985 då föreningen bildades. Nu ser vi fram emot ännu en säsong i Björkviken.
Vindsurfingens Dag söndagen den 2 juni kl 12-16. 
Den 2 juni har vi gratis prova på igen. Kom ner och snacka, få lite tips över en grillad korv. Vi hoppas se många nya och gamla vänner. 
Vindsurfingträning söndagar från den 9 juni kl 14-16 (påanmälan)
Förra sommaren kom ett tiotal medlemmar på sensommaren. Kom med du också! Man lär sig mer och utvecklas snabbare tillsammans! Har du egna grejer kostar det inget, är du medlem 50 kr per gång och vi har massor av prylar att låna ut. Icke medlemmar betalar 100 kr. Glöm inte att föranmäla intresse genom att mejla till This is a mailto link senast kl 12 lördagen före! 
Vi ställer in vid olämpligt väder/vind eller brist på tränare. 
Vill du börja tidigare bör du ha provat på förr - vi smygstartar redan den 12 maj (söndagar) då du kan hyra utrustning och köra tillsammans med andra.
BWK CUP
Vi korar klubbmästare på våra deltävlingar i BWK CUP. Det har vi gjort nästan oavbrutet sedan 1986. I år kör vi den 17/8, 7/9 och 21/9. Vi korar klubbmästare men också bästa nykomling!
Avisering av medlems- och brädplatsavgifter 2019
Betala din medlemsavgift för 2019. Sätt in på PostGiro 494 57 28-6 enligt nedan. Glöm inte ange namn och personnummer - och på samtliga om famlij. 
Som medlem kan du hyra brädplats billigt, nära sjön och på cykelavstånd från stan. Som medlem tränar du också (eller lånar materiel) för halva priset: 50 kr per tillfälle. 
Brädplats kostar endast 300 kr för första platsen och 150 per kommande plats. Man måste vara medlem för att hyra brädplats hos oss. 
Barn o ungdom tom 25 år: 150 kr
Vuxen: 200 kr 
Familj: 300 kr 
Glöm inte att med medlemsavgiften är du registrerad och försäkrad i Svensk Idrott och Svenska Brädseglarförbundet. 
 
 
Så ses vi på sjön, 
Mvh Calle Roxhage
Skribent: Calle Roxhage
E-post: Adressen Gömd

Finjasjön - En utmärkt sjö för vindsurfing!

Med nästan 5 km fritt får vi fina förhållanden vid väst till nordvästliga vindar. Andra vindriktningar är utmanande men plattvatten ger höga farter. Frånlandsvind från ost fungerar också bra om man kan kryssa hem i byvinden. 

Finjasjön är en utmärkt sjö att lära vindsurfa på då det sällan går hög sjö. Björkviken är hyfsat långgrund för den som vill ta sig hemåt med fötterna på botten :-) 

Detaljerad djupkarta Finjasjön

Finjasjön grafisk djupkarta

Postadress:
Björkvikens WSK - Segling
Robin Jangenhed, Jaktstigen 8
28144 Stoby

Kontakt:
Tel: 045136236
E-post: This is a mailto link

 

<>