Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Svensson

Gratis vindsurfing för dig upp till 15 år

06 AUG 2019 18:48
Söndagar 11 och 18 augusti kl 14-16
Tisdagar 13 och 20 augusti kl 17-19
BWK:s tomt precis norr om Björkvikens badplats, Finjasjön
Hovdalavägen 122, SE-281 46 Tormestorp, Sverige
  • Uppdaterad: 06 AUG 2019 18:48

Nu har du möjlighet att lära dig vindsurfa på Finjasjön. Är du upp tom 15 år fyllda får du vara med gratis, enda kravet är att du kan simma och att målsman fyller i anmälan enligt länken nedan. BWK har tränare som lär dig tekniken på stranden och vidare på sjön.

Är du äldre än 15 år får du givetvis också deltaga. Det kostar endast 100 kr per tillfälle (50 kr om du är medlem eller 300 för paket om tre träningar inkl 3 träningstillfällen). Vi kommer köra träningar några tisdagar och söndagar i augusti tills skolan startar.

Ta med badkläder och handduk. Övrig utrustning som våtdräkt, flytväst etc. håller vi med. Ange e-postadress vid anmälan så att vi kan kontakta er om vi tvingas ställa in.

Det räcker inte att anmäla sig på FaceBook - Du måste anmäla dig på följande sida (klicka på denna länk - öppnas i nytt fönster)!

Frågor: Skicka meddelande med Messenger på vår facebook-sida, eller skicka e-post: This is a mailto link (länk nedan).  
 
//Styrelsen i BWK

Skribent: Calle Roxhage
Epost: Adressen Gömd

Finjasjön - En utmärkt sjö för vindsurfing!

Med nästan 5 km fritt får vi fina förhållanden vid väst till nordvästliga vindar. Andra vindriktningar är utmanande men plattvatten ger höga farter. Frånlandsvind från ost fungerar också bra om man kan kryssa hem i byvinden. 

Finjasjön är en utmärkt sjö att lära vindsurfa på då det sällan går hög sjö. Björkviken är hyfsat långgrund för den som vill ta sig hemåt med fötterna på botten :-) 

Detaljerad djupkarta Finjasjön

Finjasjön grafisk djupkarta

Postadress:
Björkvikens WSK - Segling
Robin Jangenhed, Jaktstigen 8
28144 Stoby

Kontakt:
Tel: 045136236
E-post: This is a mailto link

 

<>