Hoppa till sidans innehåll
Foto: Lars Sandqvist

Prova-på med BWK

16 MAJ 2021 09:00
Prova-på vindsurfing med BWK strax norr om Björkvikens badplats söndagar från under juni till augusti mellan 13 och 16.
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2021 09:40

Trött på att åka till havet? Kom ner till Beachen i Björkviken och testa vindsurfing och stand up paddle board! BWK har prylarna och vi lär ut grunderna. 

Läs mer här! 

Det kostar endast 200 kr per tillfälle. 100 kr om du är medlem. 400 kr för paket om tre träningar inkl 3 träningstillfällen (500 kr för familj). Vi håller träningar söndagar hela sommarsäsongen men ställer in vid för få deltagare eller olämpligt väder/vind. Likaså begränsar vi antalet deltagare till tolv personer med tanke på omständigheterna detta år. 

Du får låna utrustning, våtdräkt och skor/flytväst. Registrering och simkunnighet är ett krav. Allt deltagande sker på egen risk. Ta med badkläder och handduk. Vi har även mindre segel och våtdräkter för barn från runt 9 år. 

OBS! Glöm inte att anmäla dig senast kl 12 lördagen före på e-post  This is a mailto link.  

Välkommen! 

Foto: Lasse Sandqvist Photo

Skribent: Calle Roxhage
E-post: Adressen Gömd

Finjasjön - En utmärkt sjö för vindsurfing!

Med nästan 5 km fritt får vi fina förhållanden vid väst till nordvästliga vindar. Andra vindriktningar är utmanande men plattvatten ger höga farter. Frånlandsvind från ost fungerar också bra om man kan kryssa hem i byvinden. 

Finjasjön är en utmärkt sjö att lära vindsurfa på då det sällan går hög sjö. Björkviken är hyfsat långgrund för den som vill ta sig hemåt med fötterna på botten :-) 

Detaljerad djupkarta Finjasjön

Finjasjön grafisk djupkarta

Postadress:
Björkvikens WSK - Segling
Robin Jangenhed, Jaktstigen 8
28144 Stoby

Kontakt:
Tel: 045136236
E-post: This is a mailto link

 

<>