Hoppa till sidans innehåll

 

Lär dig vindsurfa med BWK

23 JUN 2020 10:03
  • Uppdaterad: 23 JUN 2020 10:03

Välkommen till våra vindsurfingträningar strax norr om Björkvikens badplats söndagar från juni kl 14-16 (påanmälan). Lär dig från grunden, utvecklas och bli bättre tillsammans med likasinnade. BWK har tränare som lär dig tekniken på stranden och vidare på sjön.

Det kostar endast 200 kr per tillfälle. 100 kr om du är medlem. 400 kr för paket om tre träningar inkl 3 träningstillfällen (500 kr för familj). Vi håller träningar söndagar hela sommarsäsongen men ställer in vid för få deltagare eller olämpligt väder/vind. Likaså begränsar vi antalet deltagare till tolv personer med tanke på omständigheterna detta år. 

Du får låna utrustning, våtdräkt och skor/flytväst. Registrering och simkunnighet är ett krav. Allt deltagande sker på egen risk. Ta med badkläder och handduk. Vi har även mindre segel och våtdräkter för barn från runt 9 år. 

OBS! Glöm inte att anmäla dig senast kl 12 lördagen före på e-post  This is a mailto link.  

Välkommen! 

Foto: Lasse Sandqvist Photo

Skribent: Calle Roxhage
Epost: Adressen Gömd

Finjasjön - En utmärkt sjö för vindsurfing!

Med nästan 5 km fritt får vi fina förhållanden vid väst till nordvästliga vindar. Andra vindriktningar är utmanande men plattvatten ger höga farter. Frånlandsvind från ost fungerar också bra om man kan kryssa hem i byvinden. 

Finjasjön är en utmärkt sjö att lära vindsurfa på då det sällan går hög sjö. Björkviken är hyfsat långgrund för den som vill ta sig hemåt med fötterna på botten :-) 

Detaljerad djupkarta Finjasjön

Finjasjön grafisk djupkarta

Postadress:
Björkvikens WSK - Segling
Robin Jangenhed, Jaktstigen 8
28144 Stoby

Kontakt:
Tel: 045136236
E-post: This is a mailto link

 

<>