Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


BWK - Björkvikens Windsurfing Klubb, har länge funnits i Hässleholm. Vi bedriver vår verksamhet för att vi tycker det är kul med vindsurfing. Klubben har brädor, våtdräkter och skor som passar både vuxna och barn. Det finns chans att förvara egen bräda inlåst 25 m från sjön. Vi har en klubblokal och egen båt. 

Vindsurfing är en sport där vi nyttjar vinden- och vågens kraft. Vi drar nytta av naturens element. Vindsurfing är en individuell sport men i en klubb träffar man likasinnade och kan lära av varandra. Om man är nybörjare så finns det alltid någon som gärna hjälper dig att komma igång!

Under sommarhalvåret bedriver BWK vindsurfingträning för främst nybörjare men alla välkomna. Kom ner till Björkvikens badplats norra sida där ni finner oss under sommaren, eller kontakta oss här om ni vill prova på eller bli medlem direkt. 

 

Klubbhus

 

Styrelse

Ordförande - Calle Roxhage

Kassör - Robin Jangenhed

Sekreterare - André Roxhage

Ledamot - Peter Svensson

Ledamot Markus Jensen

Suppleang - Birger Jangenhed

PlusGiro:

  494 57 28-6

 

Uppdaterad: 28 SEP 2017 21:29

Finjasjön - En utmärkt sjö för vindsurfing!

Med nästan 5 km fritt får vi fina förhållanden vid väst till nordvästliga vindar. Andra vindriktningar är utmanande men plattvatten ger höga farter. Frånlandsvind från ost fungerar också bra om man kan kryssa hem i byvinden. 

Finjasjön är en utmärkt sjö att lära vindsurfa på då det sällan går hög sjö. Björkviken är hyfsat långgrund för den som vill ta sig hemåt med fötterna på botten :-) 

Detaljerad djupkarta Finjasjön

Finjasjön grafisk djupkarta

Postadress:
Björkvikens WSK - Segling
Robin Jangenhed, Jaktstigen 8
28144 Stoby

Kontakt:
Tel: 045136236
E-post: This is a mailto link

 

<>