Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


BWK - Björkvikens Windsurfing Klubb bildades 1985 och har ett medlemsantal på knappt hundra. Vår främsta verksamhet är vår "prova-på", ett prestigelöst sätt att lära sig vindsurfing på. Och det på en sjö med hyfsade vindförhållanden men lite vågor. Klubben har brädor, segel och våtdräkter för både vuxna och barn. Vi har en enkel klubblokal och egen båt. Det erbjuds även mjlighet att förvara egen bräda inlåst endast 25 m från sjön. 

Vindsurfing är en sport där vi nyttjar vinden- och vågens kraft. Vi drar nytta av naturens element. Vindsurfing är en individuell sport men i en klubb träffar man likasinnade och kan lära av varandra. Om man är nybörjare så finns det alltid någon som gärna hjälper till med riggning och att komma igång.

Välkommen ner till Björkvikens badplats norra sida där ni oftast finner oss under sommaren, eller kontakta oss här om ni vill prova på eller bli medlem direkt. 

 

Klubbhus

 

Styrelse

Ordförande - Calle Roxhage

Kassör - Robin Jangenhed

Sekreterare - Linus Boye

Ledamot - Maria Dahlberg

Ledamot Markus Jensen

Suppleant - Minh Huynh

Adj Suppleant - Tina Balog

Adj Suppleant - Peter Balog

PlusGiro:

  494 57 28-6

 

Uppdaterad: 28 SEP 2017 21:29

Finjasjön - En utmärkt sjö för vindsurfing!

Med nästan 5 km fritt får vi fina förhållanden vid väst till nordvästliga vindar. Andra vindriktningar är utmanande men plattvatten ger höga farter. Frånlandsvind från ost fungerar också bra om man kan kryssa hem i byvinden. 

Finjasjön är en utmärkt sjö att lära vindsurfa på då det sällan går hög sjö. Björkviken är hyfsat långgrund för den som vill ta sig hemåt med fötterna på botten :-) 

Detaljerad djupkarta Finjasjön

Finjasjön grafisk djupkarta

Postadress:
Björkvikens WSK - Segling
Robin Jangenhed, Jaktstigen 8
28144 Stoby

Kontakt:
Tel: 045136236
E-post: This is a mailto link

 

<>