Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till Lidingöresan

2018-05-25 08:49
Under Björnstorps IF historia har vi besökt Lidingöloppet 29 gånger. I år är det dags igen för den årliga resan till Lidingö där vi tågar in och tar över under en helg. Medlemmar har företräde och det är först till kvarn som gäller!
  • Uppdaterad: 2018-05-25 10:37

Under Björnstorps IF historia har vi besökt Lidingöloppet 29 gånger. I år är det dags igen för den årliga resan till Lidingö där vi tågar in och tar över under en helg. Vi är sedan tidigare välkända för vår stora kärlek till idrotten och många glada och härliga hejarop längsmed banan. Lägg där till en oslagbar lagkänsla och många grymma resultat så har man en helg som är balsam för själen.

Vannarpbussarna är anlitade för transporten.

Vi har ett par upphämtningsplatser för att vi ska klara oss med endast ett matstopp på vägen, så att resan ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Resan påbörjas i Sjöbo fredag morgon och därefter upphämtning i Veberöd och Lund.

På vägen upp stannar vi och äter vid Östgötaporten. Ta med egen fika om du vill annars finns möjlighet att köpa lagad mat med flertalet alternativ. Därefter bär det av mot hotellet på Lidingö som vi förväntas komma fram till vid ca 17 tiden. Väl uppe vid hotellet så förfogar man själv över sin tid. Man kanske vill gå och äta, hämta sin nummerlapp eller slappa med andra Björnstorpare på hotellet och ha det allmänt skönt inför loppet.

Enligt tradition kommer vi bo på Ariston ute på Lidingö. Det är för 25:e gången som vi huserar deras anläggning. Rummen har bra standard med dusch/WC, telefon och TV. Hotellet ligger utmärkt med gångavstånd till Lidingövallen, Grönsta gärde, Koltorps gärde och Lidingö centrum.

Under lördagen springer vi stora Lidingöloppet, och på söndagen avgörs Lilla Lidingöloppet samt Lidingö Tjejlopp. När alla löparna har kommit tillbaka och duschat efter sina lopp så är det dags för hemfärd. Tid för detta återkommer vi med i reseinformation. Hemresan bestäms av vilka deltagare vi har under söndagen. Efter cirka tre timmars körning stannar vi för middag vid Östgötaporten, och sedan fortsätter resan söderut med avlämning i Lund, Veberöd och Sjöbo. 

Priset omfattar plats i buss tur/retur Lidingö samt plats i trippel eller dubbelrum (Vi har 49 platser totalt) Frukost på hotellet lördag och söndag ingår i priset.

Precis som tidigare är det FÖRST TILL KVARN som gäller. Björnstorps IF medlemmar har företräde till resan. Som medlem har man möjlighet att fram till och med 30/6 att anmäla sig. Om det finns lediga platser efter den 30/6 så släpper vi dem till ”allmänheten”. Man kommer att kunna anmäla sig så länge det finns platser. En reservlista kommer att upprättas när bussen blir full.

Anmälan till resan är bindande.  För att anmäla dig skickar du ett mail till: This is a mailto link där uppger du namn, adress, mailadress och telefonnummer, därefter bekräftar jag platsen via mail. DU har inte fått plats förrän jag bekräftar mailet.

Betalningen sker sedan som vanligt till klubbens bankgiro 5062-8866, detta skall göras i samband med anmälan. Listor över betalningar kollas kontinuerligt.

I betalningen uppger du ditt namn och LL2018.

Klubben förväntar sig att man som anmäld i klubbens namn också tävlar i klubbens tävlingskläder. 

Avgifter

Tränande ungdomar                        1 100 :-
Vuxna aktiva medlemmar över 22 år  2 200:-
Icke och ej aktiva medlemmar       2 410:-

Klubbens tränande ungdomar är subventionerade med ett förutbestämt belopp av styrelsen. Om tveksamhet finns om man räknas som tränande, kontakta coach Arne.

Notera att startavgiften i Lidingöloppets distanser ej ingår i detta pris.

Reseinformation kommer att skickas ut ca veckan före avresa.

Har ni frågor eller funderingar går det bra att maila mig på This is a mailto link alternativt ringa mig på 073- 544 22 75.                      

Varmt välkomna
Julia och Arne

Skribent: Julia Mårtensson
Epost: Adressen Gömd

 

Bra länkar:

 

 

 

Postadress:
Björnstorps IF - Friidrott
Gunnar Sandmark, Oxelgränd 8
27531 Sjöbo

Besöksadress:
Skryllegården, Skryllegården
24791 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 070-551 73 61
E-post: This is a mailto link

Se all info