Hoppa till sidans innehåll

Från Palmfestivalen till Vemdalsfjällen

2018-08-26 19:52
Många pallplatser på Trelleborgsloppet men bara en BIF-jacka.
  • Uppdaterad: 2018-08-26 20:38

17 Björnstorpare hade åkt till Palmfestivalen för att springa Trelleborgsloppet. Fint löparväder och mycket publik grundade för fina tider. Enda problemet var att det bara fanns en BIF-jacka vid prisutdelningen.

Henrik O. som vunnit 10km herrar 5 år förlorade spurten precis och blev tvåa. David H. var precis efter Henrik i mål och blev trea, Marcus S. blev fyra på nytt pers. Mia som stått på pallen många gånger i Trelleborgsloppet och som är i storform sprang 1 min snabbare än i fjor och blev trea i 10km damer. Fjärde och femteplatsen gick också till Björnstorp med Camilla L. och Malin R.

Överlägsen segrare i 5km damer var Linnea. Karolin kom på tredje plats. I 5km herrar hade vi ingen på prispallen men Henrik N. kom fyra.

I lagtävlingen 10km kom BIF på första, andra och fjärde plats. BIF lag 1 bestod av Henrik, David och Marcus S, BIF lag 2 bestod av Max, Stephen och Peter. BIF lag Dam bestod av Mia, Camilla och Malin.

Vid prisutdelningen på scenen vandrade den blå BIF-jackan av dammodell i stl 36 från Henrik O. (den satt tight må ni tro) till Mia (passade perfekt) till Karolin och vidare till Henrik O. igen… vid lagtävlingen och snabbt över till Max (lagtävlingen). Medtävlande och publik fick sig ett gott skratt när de uppfattade att det var samma jacka som vandrade runt. Någon frågade; ’Har ni bara råd med en jacka i klubben?’

Resultat och bilder finns på trelleborgsloppet.se samt artikel i Trelleborgsallehanda http://www.trelleborgsallehanda.se/sport/tronskifte-i-trelleborgsloppet/

 

Samtidigt gick Vemdalen Fjällmaraton där Marie O. representerade Björnstorp. Loppet gick över Skalstoppen och Hovdetoppen, 11km och 500(!) höjdmeter. Marie blev fyra i loppet och säger att det känns i lår och vader på söndagen!

Skribent: Karolin Wennerbeck
Epost: Adressen Gömd

 

Bra länkar:

 

 

 

Postadress:
Björnstorps IF - Friidrott
Gunnar Sandmark, Oxelgränd 8
27531 Sjöbo

Besöksadress:
Skryllegården, Skryllegården
24791 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 070-551 73 61
E-post: This is a mailto link

Se all info