Hoppa till sidans innehåll

Två satsningar på spets och bredd - subventionerade tävlingar

2018-07-03 09:08
Styrelsen har beslutat att ändra reglerna för subventionering av startavgifter till Skånes Grand Prix samt att subventionera två av de återstående loppen i Skånes Veterancup.
  • Uppdaterad: 2018-07-03 12:04

Subventionering av Skånes Grand Prix

Som Arne redan meddelat på träning och under träningsinformationen på hemsidan så kommer vi att ha nya regler för att att subventionera startavgiften i Skånes Grand Prix under resten av året:

http://www.skanefriidrott.org/events/categories/langlopp/skanes-grand-prix-langlopp-2018/

För att kvalificera sig ska män klara milen på under 38 min och kvinnor på under 45 min under året. Om kvalificeringstiden inte uppnås kommer anmälningsavgiften att faktureras medlemmen i efterhand. Anmälan görs gemensamt av Arne, så kontakta honom på This is a mailto link. Observera att nästa lopp är Wallanderloppet redan den 10 juli, med anmälan 4 juli, så anmäl er till Arne redan idag!

 

Subventionering av Skånes Veterancup

För att också göra en lite bredare satsning kommer klubben att subventionera två av de återstående loppen i Skånes Veterancup för alla veteraner. Mer information om loppen finns här:

http://skanesveterancup.se/index.htm

Även här görs gemensam anmälan via Arne. Kolla sista anmälningsdatum för respektive lopp och meddela Arne minst en dag innan om ni vill springa!

Skribent: Mattias Collin
Epost: Adressen Gömd

 

Bra länkar:

 

 

 

Postadress:
Björnstorps IF - Friidrott
Gunnar Sandmark, Oxelgränd 8
27531 Sjöbo

Besöksadress:
Skryllegården, Skryllegården
24791 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 070-551 73 61
E-post: This is a mailto link

Se all info