Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
13 april 2013 23:02 av peter hagberg

svar

Imorgon den 14/4 kl14,00

13 april 2013 16:37 av Matte

Bilbingo

När kör bilbingon igång ?

12 april 2013 10:32 av Lasse

Familia-cup 2013

Lite statistik bättre sent än aldrig.
Antal matcher 183 st.
Antal mål 957 st.

4 februari 2013 11:26 av Lasse

Familia-cup 2013

Så då har vi rott Familia-cupen i hamn. Stort tack till alla som ställt upp och gjort det möjligt att få ihop denna cup. Seniorerna som dömt alla matcher sålt alla hamburgare och korvar och hjälpt till att städa på kvällarna TACK. Föräldrar som bemannat kiosken varenda timme och hjälpt till att hålla ordning och sen stannat kvar o städat upp TACK. Alla ideella krafter som lagt ner massor med tid med grillning (Claes o Mats) kiosk,städ + en massa annat. Allt detta har gått kanonbra. STORT TACK!!!

3 februari 2013 22:11 av Lasse A

familliacupen

Nu tar jag mig en stor whiskey sen ringer dun underbara klockan 05.00 Alla som ställde upp stort som smått på cupen jättebra jobbat stort + till markus svensson som ställde upp när inte domarna kunde härligt att se a lagstränaren i madaståndet ni seniorer har verkligen ett hjärta i Bjuvsorps ff sov gott

28 januari 2013 09:29 av Lasse

Familia-cupen!

Stort tack alla som hjälpte till på Familia-cupen och gjorde den så lyckad. Bara fått positiva kommentarer av de olika lagen. Det suger vi åt oss och kör sista helgen också.

18 januari 2013 09:42 av Lasse

Familia-cup!

Nu hitta vi en liten lösning på problemet och detta godtogs av tränarna. Hoppas nu killarna är nöjda med detta och får spela så mycket som möjligt. Sen till föräldrarna vi är lite kort med folk så känner man att det kunde vara kul att vara med i tex. Familiacups kommitten så är ni mycket välkomna. Har ni frågor om något så bara ring annars ses vi på cupen. Hoppas detta svar räta ut lite frågor.

18 januari 2013 09:36 av Lasse

Familia-cupen!

Hej tänkte förklara lite angående Familia-cupen. Vi i Familia-kommiten är alla nya då de andra sluta. Vi bestämde att varje lag fick ha med 2 lag i mån av plats och detta informera jag alla ungdomsledare på ett möte i augusti, vilket vi ej fick några klagomål på. Och förra veckan kom reaktioner på detta, då är det lite sent att ändra. Till nästa år ändrar vi om och låter killarna ha 2 lag/grupp om man har spelare till det vilket tränarna kollar upp i november månad.

15 januari 2013 18:15 av Robert Florman

svar..

Tror på vad? Att alla föräldrar eller spelare inte hjälper till exakt lika mycket? JA det tror, vet, jag!
Eller att alla som kan i en förening behöver hjälpa till för att det ska bli bra?? JA det vet jag också.
Eller att saker och ting förstoras upp genom att folk sprider rykten? Det vet jag med. Dessutom vågar jag stå för det med mitt namn! Vad exakt har jag missat?? Kan vra bra att veta.

15 januari 2013 11:29 av Robert Florman

forts..

I en förening är det viktigt att hjälper till.
Jag vet att det finns föräldrar, ledare OCH seniorer som lägger ner massor av sin fritid på föreningen. Men i ALLA lag är det ojämnt fördelat. Många lägger ner mycket tid andra är det nästan omöjligt att engagera. Detta gäller såväl föräldrar OCH spelare.

SPONSORER:

 

 logga 2015

 

Gör ett besök på Intersport

 puma_logo1

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Bjuvstorps FF - Fotboll
Idrottsvägen 8
26739 Bjuv

Kontakt:
Tel: 04270325
E-post: This is a mailto link