Hoppa till sidans innehåll

Kitewing


Kitewing är den senaste varianten av skridskosegling som vunnit ungdomarnas intresse eftersom den är enkelt att ha med sig och det går även utmärkt att segla på snö.  

I klubben har vi ett flertal vingar och skridskor som du kostnadsfritt får låna i samband med en klubb aktivitet. Pga vädret makter så har vi inga fasta dagar eller plaster där vi tränar utan vi anpassar oss efter vädret. Så är du intresserade av att prova på kitewing så maila eller ring någon av våra ledare så fixar vi ett test tillfälle.  

Förutom prova på verksamhet så har vi organiserade träningar och tävlingar för medlemmar som är intresserade av tävla. Förra året gick två av våra medlemmar och vann VM i kitewing, förutom dessa två har dessutom ett flertal seglar som till hör den absoluta toppen i sverige. Så det finns gott om kunskap som vi gärna delar med oss av.  

För er som inte är intresserade av tävling så finns det ett stort antal icke tävlande medlemmar som använder vingen för långturer och är ute glider för maximal livsnjutning.       

 

Kontaktpersoner för prova på segling    

Lasse Wall                           tel. 070-7569554       This is a mailto link   

Matts Folkö                          tel. 070-74 44 685       This is a mailto link  

 

 

 

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:33 Skribent: Alexander Larsson
 
 


 

 


 

Svenska Isseglarförbundets logotyp


 

 

Postadress:
Blackens IS - Issegling
Lars Wall, Borgvägen 7 B
63531 Kvicksund

Kontakt:
Tel: 016342190
E-post: lasseswall@hotmail.c...

Se all info