Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Praxis Tävlingslicens

Nytt år och därmed måste Era tävlingslicenser förnyas.

Se nedan vad som gäller. 

 

 

Tävlingslicens (fd Aktivitetskort)


 

Vad är tävlingslicens?

Tävlingslicensen är en obligatorisk individuell avgift för skyttar som är 15 år och äldre som deltar i tävling inom Svenska Skyttesportförbundet, där två eller flera föreningar deltar.Fram till 2011 kallades tävlingslicensen för Aktivitetskort


Vad kostar tävlingslicensen?

2015 års tävlingslicens kostar 300:- för seniorer och 150:- för juniorer. Junior är man från och med det år man fyller 15 år, till och med det år då man fyller 20, (född mellan 1995-2000).

För yngre skyttar behövs ej licens.Skyttekort krävs för att få tävlingslicens.

 

Vad krävs för att få tävlingslicens?

Det som krävs för att få tävlingslicens är att du är medlem i en förening som är medlem i Svenska Skyttesportförbundet. Du ska finnas registrerad i föreningens medlemsregister i IdrottOnline, och därmed ha fått ett IID-nummer. Dessutom behöver du ha skyttekort i den gren/de grenar du vill tävla i.

 

Hur gör jag för att få tävlingslicens?

För att få tävlingslicens för år 2015 betalar du in avgiften för tävlingslicensen på Svenska Skyttesportförbundets bankgiro 834-7718. I meddelandefältet skriver du i nämnd ordning: ditt IID-nummer, gren och förening. 

 

IID-numret står på din tidigare tävlingslicens. Du som inte redan har ett IID-nummer måste kontakta din förening som lägger in dina personuppgifter och skyttekortsnummer i det administrativa programmet IdrottOnline. När du är registrerad får du det nödvändiga IID-numret.
Samtliga licenslösare 2013 och 2014 erhåller ett brev med avi och information om tävlingslicens 2015.Tävlingsarrangörer kommer liksom tidigare kunna ta del av vem som har tävlingslicens, genom en lista som varje vecka uppdateras och läggs ut påwww.skyttesport.se
Tävlingslicensmedlen går huvudsakligen tillbaka till respektive sektion.

 Om du är medlem i flera föreningar går du till den förening som du vill ska stå som huvudförening på ditt kort. Se till att även lämna din e-postadress till föreningen så får du själv ett inlogg och kan se alla dina uppgifter som finns registrerade.

Frågor ?

Hör av Er till SvSF:s kansli på 08-6996370 eller This is a mailto link. Mer information finns att läsa på www.skyttesport.se

 
This is a mailto link
Bodens SpSK - Skyttesport | Magnus Söderberg, Perstuguvägen 5 97594 Luleå | [saknas] Information |