Hoppa till sidans innehåll

Info om försäljning


Då Bohus GF är en ideell förening som bedrivs utav endast medlemmar i föreningen, förutom aktiva ledare och styrelsemedlemmar behövs även ett flertal inkomstkällor. Och här kommer övriga medlemmar/föräldrar in i bilden som inte valt en aktiv roll :-)

Vi har valt Idrottsrabatten och Ravelli Som försäljning och är även registrerade i Bingolotto, Gräsroten, Sponsorhuset.

Tillsammans kan vi åstadkomma mycket och en ideell förening bygger på medlemmars, föräldrars engagemang, utan det finns ingen förening kvar.

Idrottsrabatten:  Här har vi satt ett säljkrav i våra äldre grupper födda 2014 och tidigare (säljkravet inkluderar yngre som deltar i äldre grupper) på 2 häften per barn. Det är 2 häften oavsett antal grupper barnet deltager i. Dessa häften delas ut i samband med säljstart vilket är varje år 1/9 och 1/3, på ett träningstillfälle närmst respektive datum. Häftena delas ut i gymnastiksalen och info kommer ut på vår facebookgrupp när man ska befinna sig på plats och hämta ut. Vi vill då att föräldern följer med in i salen och kvitterar ut dessa direkt med Swish, kontant eller faktura/inbetalningskort (300kr för två häften). 

Webshop: I vår egna webshop kan ni beställa hygienprodukter, skönhetsprodukter när ni själva önskar. Www.lrworld.com/bohusgf

Ravelliförsäljning: Gäller samtliga betalda medlemmar i föreningen, vuxen som barn. Här har vi inga säljkrav, men en önskan om att alla försöker sälja minst ett paket ur katalogen var :-) under höstterminen kör vi denna försäljning.

Klubbshoppen: I vår klubbshop kan du köpa dina träningskläder med Bohus GF:s logga tryckt på plus att man även kan trycka sina initialer på plaggen. En viss summa av er beställning går sedan till Bohus GF.

Sponsorhuset: när du handlar på nätet gå då via Sponsorhuset och samtidigt gynna Bohus GF www.sponsorhuset.se/bohusgf

Bingolotto och Svenska Spel: när du prenumererar eller spelar via svenska spel (gräsroten) markera Bohus GF som din förening så går en summa pengar till Bohus GF

Uppdaterad: 22 JUL 2020 21:53 Skribent: Terese Dahl
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Bohus GF - Gymnastik
Lennart Dahl, Platåvägen 14
44534 Bohus

Kontakt:
Tel: 0793371629
E-post: This is a mailto link...

Se all info