Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Hej alla!

Nu är det verkligen dags att börja planera vad som ska hända 2015. Sanktionerna för årets regattor är klara och de finns på Svenska seglarförbundets hemsida. Västkustkalendern i tryck brukar även finnas på den årliga båtmässan i Göteborg som är igång.

 

Nytt för i år är att Svenska seglingsförbundet har startat en serie kallad Allsvenskan för kölbåt. Båtarna J70 tillhandahålls på plats. Klubben anmäler ett lag om max 15 personer. Sedan deltager laget på ett antal seglingar runt om i Sverige. Det avslutas med att de bästa får kvala om Champions league som går på Sardinien. Jag undrar nu ifall vi har intresse att deltaga med ett lag ifrån BJK. Ni kan läsa mer om tävlingen på Svenska seglarförbundets hemsida. Det hade varit riktigt kul att få ihop ett lag! 

Hör av er till Göran Ek om ni är intresserade! Helst innan 8 februari, laganmälan är 9-22 februari

Nu startar Allsvenskan i segling

I samarbete med ett antal seglingsklubbar startar Svenska Seglarförbundet nu Allsvenskan i segling. För två år sedan startade tyska Segel Bundesliga, som nu består av två divisioner med 36 klubblag. 2014 följ2014 följde Danmark efter med 18 lag...Läs mer
Bohuslänska JK - Segling | Vadskär 1 45772 Grebbestad | 0706314825 |