Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Hej! 

Du har väll inte missat att anmälan till seglarskolan 2015 öppnat?

Seglarskolan har iår en ny ledning som satsar på att alla ska kunna segla med oss! Vi kommer för första gången erbjuda piratseglarskola för äventyrare mellan 5 och 8 år som komplement till nybörjar-  och fortsättningskurser i Optimist, Feva och C55 samt kappseglingskurser i Feva. Som vanligt har vi även helgkurser för alla åldrar vid förfrågan. Hos BJK kan alla utveckla sin segling, oberoende på om du alldrig suttit i en seglebåt, vill testa spinnakersegling, vill börja satsa på kappsegling eller något däremellan.

SSF certifierad seglarskola

BJK:s seglarskola är certifierad av Svenska Seglarförbundet och kan därmed garantera hög kvalité på undervisningen. Instruktörerna är utbildade enligt SSF:s instruktörsutbildningar och alla våra kurser följer SSF:s kursplan för seglarskola. 

Information om seglarskolan på hemsidan!

Det finns nu detaljerad information om vårat kursutbud, våra båtklasser och våra instruktörer på hemsidan. Saknar du information, tveka inte att kontakta seglarskoleansvariga Josefin Nederman (This is a mailto link) eller Jennifer Andersson (0700930439).

Läs mer om sommarens kurser eller gå direkt till anmälan via knapparna nedan!

PIRATOPTIMISTRSFEVAC55

tillanmälan

Bohuslänska JK - Segling | Vadskär 1 45772 Grebbestad | 0706314825 |