Hoppa till sidans innehåll

Praktisk information


Tid
Seglarskolan pågår från 10:00 till 16:00, måndag till fredag.

Kurs
Eleverna seglar i en av fyra kurser som väljs vid anmälan: Optimist nybörjare, Optimist fortsättning, RS Feva och C55. Mer information om kurserna och båtarna finns i menyn till vänster.

Avgift
Avgiften består av två delar, kursavgift och medlemsavgift. Kursavgiften för en veckas seglarskola är 1 950 SEK för ungdomar och barn i alla kurser, för vuxna 2 750 SEK. I kursavgiften ingår båthyra för veckan. Medlemsavgiften är 200 kr per person eller 350 kr för familjemedlemskap. 
Som deltagare i seglarskolan måste man vara medlem för att täckas av BJK:s försäkring.

Anmäler du två eller flera eller vill du stötta föreningen genom ett familjemedlemskap? Gå till fliken medlemskap och fyll i uppgifterna för ansökan du hittar där! 

Betalning
Vi mejlar betalningsinformation till vårdnadshavaren/anmäld deltagare i god tid innan kursen. Kursavgiften ska vara betald senast på fakturans förfallodag för garanterad plats.

Övrigt
Deltagarna har med sig egen mat varje dag. Vi äter lunch i land i lugn och ro, med undantag för utflykter och för C55-gruppen som ibland seglar en hel dag och äter lunch på en holme. Vid avslutningen på fredag eftermiddag grillar vi korv, har seglingsuppvisning och diplomutdelning.

 

Tanumsveckan, v. 25
Tanumsveckan arrangeras 15–18 juni för skolbarn skrivna i Tanums kommun, både nybörjare och vana seglare som vill segla med oss och ha kul på sjön.

Vi erbjuder två kurser, en 15–16 juni och en 17–18 juni, ni anmäler ert barn till den som passar ert schema bäst, kurserna är identiska. 

Anmälan
Anmälan till Tanumsveckan görs direkt till Kultur och fritid på Tanums kommun. Där öppnas i maj en webbsida för alla sommarlovsaktiviteter efter att detta annonserats ut i skolorna.

This is a mailto link

Uppdaterad: 29 APR 2019 13:14 Skribent: Glenn Jonasson
Epost: This is a mailto link

 

socialinsta

socialfb

  

Tack till våra sponsorer!

 

Logga GBM

Logga fotograf Robert Dahlberg

Logga Grebbestad Varv

Logga ICA Grebbestad

"Klas i Greby"

Bergströms Bygg AB

Logga Flaggfabriken Kronan

Logga Golvet Gerlesborg

 

Logga Q-Security     

 

Logga COOP

Logga Tanums shoppingcenter

Logga MediQTech

Logga Svensk Fastighetsförmedling

KS Connect AB

Kjells Färg och Golv AB

Tanums Hemelektronik Service

Hagbergs VVS AB 

sjoraddningen

 

 

 

 

 

Postadress:
Bohuslänska JK - Segling
Vadskär 1
45772 Grebbestad

Besöksadress:
Vadskär 1
45772 Grebbestad

Kontakt:
Tel: 0706314825
E-post: This is a mailto link