Hoppa till sidans innehåll

RIDHUSINFO


Här får du reda på allt som gäller ridhus, ridhuskort och regler för användande av anläggningen.

Som medlem i Bollerups Rid och Körklubb och med ridhuskort äger du rätt att nyttja anläggningen (4 ridhus samt en uteridbana) under förutsättning att respektive ridhus eller ridbana inte är bokad.

Nyttjandetid är måndag till torsdag 12.00-13.00 samt 16.30 – 22.00. Fredagar gäller 15.00-22.00.  Det kan undantagsvis hända att ridhusen är bokade av någon aktivitet över lunchen, men det är ytterst ovanligt att detta skulle gälla samtliga ridhus. På helgerna är ridhusen tillgängliga 07.00-22.00. Under delar av året används det långa ridhuset som maskinhall och är därför inte tillgängligt. Om du som ryttare har två hästar räcker det med ett ridhuskort så länge du inte tar med dig båda hästarna samtidigt och har en medryttare till den andra. Två ekipage kräver naturligtvis två ridhuskort.
Observera att endast medlemmar tillhörande Bollerups Rid och Körklubb kan lösa ridhuskort. Du som driver kommersiell hästverksamhet kan ej lösa ridhuskort på detta sätt, du får i stället kontakta skolan för att teckna avtal direkt med dem.

Ridhuskort löser ni genom att sätta in avgiften på BG 5634-8022 eller Swisha 1235570999 
Ange tydligt att det avser ridh.kort och ert namn. Om du inte får plats med all info, vv komplettera med ett mail till Sophie
 
Helår 1000:-  (1 jan - 31 dec)   Halvår 700:- (1 jan - 30 juni, 1 juli - 31 dec) 

Här kan du se hur ridhusen är bokade:  http://boka.bollerup.se/ridhus.php

Alla som har rätt att nyttja ridhusen bör gå med i facebookgruppen Bollerups ridhus/ridbana https://www.facebook.com/groups/327255901232477/ för att få aktuell information. 

Ej tillåtet att anordna lektioner/ta in externa tränare.
All organiserad träning ska ske i bokat ridhus.

På Bollerup rider vi ALLTID med HJÄLM och rekommenderar er att använda hjälm även vid tömkörning, longering och löshoppning. Hoppning på obokad tid är OK om övriga ryttare samtycker. Den som tar fram hinder ansvarar för att de tas bort (i anslutning till att de använts). Ingen hoppning i nya ridhuset!

Tänk på att vi är många som nyttjar ridhusen, både medlemmar med ridhuskort samt elever och personal på skolan. Knacka alltid och invänta svar innan du öppnar, och visa hänsyn mot varandra, så kan vi alla ha glädje av vår fina anläggnng

OBS! Terrängbanan ingår inte i ridhuskortet. Den hyrs ej ut för enskild träning, men klubben organiserar träningar under särongen för dem som vill vara med.
 

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 21:07 Skribent: Hanna Bewersdorff
E-post: Adressen Gömd

 

 

Bollerup logga

 

 

 

 Ange alt-text här. 

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 Ange alt-text här.

 

 

 

 

  

Postadress:
Bollerups Rid & Körklubb - Ridsport
Bollerup
27394 Tomelilla

Kontakt:
Tel: 0730856760
E-post: This is a mailto link

Se all info