Hoppa till sidans innehåll

Bollnäs BSK - Bågskytte

 

Kom till Bollnäs och tävla lördagen 26 februari!

InbjudanBalderträffen2022.pdf

 

 

Årsmöte

Onsdag den 16 februari kl. 19:30 är alla medlemmar välkommen på årsmöte, vi träffas i skyttelokalen. Det är även möjligt att delta via Teams, skicka i sådant fall anmälan till This is a mailto link så får du en länk via mail dagen före. 

Förslag till ärenden som skall behandlas av årsmötet skall vara styrelsen tillhanda innan den 2 februari. Föredragningslista, förslag till verksamhetsplan 2022, verksamhets- och förvaltningsberättelse 2021 läggs ut här på hemsidan senast en vecka innan årsmötet.  

 


-Nu kör vi! 

2021-10-05

Nu startar vi äntligen upp vår verksamhet igen och vi kommer att erbjuda prova på-tillfällen, grundkurs i bågskytte och organiserade träningstillfällen framåt. Håll utkik här och på Facebook så kommer information ut löpande!


Intresseanmälan för prova på bågskytte

Här nedan finns en länk till ett formulär där du kan anmäla intresse för att prova på bågskytte. När ett antal personer anmält sitt intresse kommer vi att planera in tider för prova på-tillfällen och skicka ut erbjudande om plats till den mailadress du angett i anmälan. I mailet finns även mer information om prova på-tillfället och instruktioner för betalning. 

För barn under 13 år är det obligatorisk närvaro för vårdnadshavare (eller annan ansvarig vuxen) även om endast barnet skall delta i bågskyttet. Rekommenderad lägsta ålder för deltagare är cirka 10 år, men mognadsgrad och motorisk kontroll hos enskilda barn kan variera varför vi inte har någon absolut åldersgräns.

Kostnad: 100 kr per person.  

Anmäl dig via denna länk: https://forms.office.com/r/9tQAhN30aZ

Har du några frågor så hör gärna av dig till oss på: This is a mailto link

 

Med vänliga hälsningar

Bollnäs Bågskytteklubb

 

Bollnäs Bågskytteklubb följer de rekommendationer folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet utfärdar vad gäller Corona-utbrottet för att minska smittspridning.


Vid frågor, hör gärna av er till ordförande Emma Lindberg på mail: This is a mailto link

Väl mött! /Bollnäs Bågskytteklubb

 


 

Bollnäs Bågskytteklubb logga gul

Stöd vår klubb

... varje gång du spelar

Banner för SVEA 250x120 

... varje gång du handlar på nätet

FILM - SM i Bollnäs 2012

Postadress:
Bollnäs BK - Bågskytte
Höglundagatan 3
82134 Bollnäs

Besöksadress:
Hedgatan 10
82132 Bollnäs

Kontakt:
Tel: 0705749507
E-post: bollnasbagskytte@gma...

Se all info