Hoppa till sidans innehåll

Bollnäs BSK - Bågskytte

Årsmöteshandlingar finns här!

Nytt beslut från styrelsen utifrån rådande restriktioner


Bollnäs bågskytteklubbs styrelse har idag, 201118, beslutat följande utifrån de restriktioner som gäller på grund av den rådande pandemin:

  • Inga organiserade gemensamma träningar för vuxna. Medlemmar med nyckel tränar enskilt. De som vistas i lokalen gör detta under eget ansvar, var och en ansvarar själv för att hålla avstånd och att övriga rekommendationer efterlevs. Antalet personer i lokalen får inte överskrida 8st och principen ”en person ut – en person in” rekommenderas om behov uppstår.

 

  • ·Måndagar kl. 18 – 19 är reserverat för ungdomsträning för barn födda 05 eller senare. Under träningstiden får anhöriga eller övriga medlemmar inte tillträda lokalen och inträdet sker via gaveländan mot parkeringen av sporthallen. Två ledare håller i varje träningstillfälle och ansvarar då för att rekommendationerna efterlevs samt för att låsa upp lokalen, släppa in deltagare som saknar passerkort samt att låsa efter träningen. Vilka två ledare som håller i träningen bestäms på förhand inför varje måndag och publiceras i messenger-gruppen ”Steg 1”.

 

  • Grundkursen i bågskytte pausas och återupptas när restriktionerna lättar. Deltagare i grundkursen som är födda 05 eller senare erbjuds att delta vid ungdomsträningen under tiden som restriktionerna kvarstår.

 

Restriktionerna gäller från den 16 november 2020 och tillsvidare. 
Bollnäs Bågskytteklubb genom Ordförande Emma Lindberg

 

 

I övrigt följer Bollnäs Bågskytteklubb de rekommendationer folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet utfärdar vad gäller Corona-utbrottet för att minska smittspridning.


Vi frågor hör gärna av er till ordförande Emma Lindberg på mail: This is a mailto link

Väl mött! /Bollnäs Bågskytteklubb

 


 

Bollnäs Bågskytteklubb logga gul

Stöd vår klubb

... varje gång du spelar

Banner för SVEA 250x120 

... varje gång du handlar på nätet

FILM - SM i Bollnäs 2012

Postadress:
Bollnäs BK - Bågskytte
Höglundagatan 3
82134 Bollnäs

Besöksadress:
Hedgatan 10
82132 Bollnäs

Kontakt:
Tel: 0705749507
E-post: bollnasbagskytte@gma...

Se all info