Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsträning MTB 2020


 

För att anmäla ditt barn till ungdomsträningen så vill vi att ni fyller i formuläret som du hittar här:

Vi siktar på att dela in ungdomarna i tre grupper. Efter färdigheter och fart. Grön = Lugn grupp, Blå = Snabb grupp och Röd = Race. Beroende på anmälningar och tillgängliga ledare så kan det bli ändringar.

Vi blir såklart även i år glada om du som förälder vill följa med oss ut i skogen. Det är alltid bra med extra ögon, för leden kan bli utdragna. Då får du också en möjlighet att få upp ögonen för denna trevliga motionsform. Vi ledare svarar gärna på dina frågor om att cykla tillsammans i BCK.

Kom ihåg att se över ditt barns cykelutrustning inför säsongen! Det är viktigt att barnet kommer till träningen med en MTB-cykel där bromsar och växlar ska fungera felfritt. Andra cyklar som BMX, Downhill eller Dirt är ej lämpade för vår typ av cykling. Hjälm är ett krav! Tänk på att street/skate-hjälmar ofta är tunga och otympliga när nacken börjar bli trött ute i skogen. En vattenflaska på ramen är också obligatoriskt. Cykelhandskar ger ett behagligare grepp och skyddar vid fall. Vi ledare har alltid extraslang, cykelpump och diverse verktyg med oss för att kunna hjälpa till när det behövs.

Våra medlemsavgifter för 2019 är 500 kr för hela familjen oavsett antal medlemmar. Avgiften per barn är annars 100 kr upp till 19 års ålder. Anmäl ditt medlemskap här:
https://idrottonline.se/BollnasCK-Cykel/foreningen/blimedlemellerfornyamedlemsskap

Medlemsavgiften ska vara betald senast efter tre ”prova på”-träningar annars kan vi behöva utesluta ert barn. Detta är viktigt då obetald medlemsavgift innebär ett oförsäkrat barn.

Ett uppdaterat schema för träningen 2020 hittar du här. Där står även kontaktuppgifter till ledarna.

Uppdaterad: 31 MAJ 2018 07:22 Skribent: Fredrik Nilsson

Postadress:
Bollnäs CK - Cykel
Christer Edvinsson, Granvägen 4
82141 Bollnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 crosscontrol logotyp

 

icawebb

 

BollnasElbyra

 

 Skoglund Reklam

 

 

 Logotyp Sehed Bygg

 

 Logotyp Glasmästarn

Logotyp för Dina försäkringar

  

Logotyp för Bollnäs Bostäder

 Logotyp för GlocalTrans

 

 Logotyp Bollnäs Plåt

 

Logotyp AT Anläggarteamet 

 

Logotyp Tuppz

 

Logotyp Cramo

 

 

Medlemsrabatt hos:

 

teamsportia

 


Medlemslogga

 


Facebook-Banner