Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsträning MTB 2019


På grund av mycket stort intresse för ungdomsträningen så måste vi tyvärr stoppa anmälningarna nu (2019-05-07). Då det kan bli avhopp längre fram så finns det chans att ditt barn kan få hoppa in senare. Skicka i såfall intresseanmälan till This is a mailto linkVi planerar just nu för 2019 års ungdomsträning. Liksom förra året vill vi starta säsongen med ett endagsläger/upptaktsträff. Tid för detta är 11:e maj. 

Upptaktsträffen är en heldagsaktivitet med start klockan 9:00 och avslutning ca 15:00. Under dagen kommer ungdomarna få information, lära känna varandra och cykla i skog och mark.

Upptaktsträffen är avgifsfri för medlemmar och klubben kommer bjuda alla barn på lunch och fika. Även föräldrar som cyklar med under dagen får lunch och fika.

För beställning av mat så skulle vi vilja att alla som vill vara med fyller i formuläret nedan så fort som möjligt, eller senast den 6:e maj.

Anmälan görs här: Sista anmälningsdag har passerat.

Omedelbart efter endagslägret (13:e maj) kommer träningarna köra igång. Förbered er på måndagar klockan 18. Normalt försöker vi avsluta träningarna ca 19:30 men det kan vara lite flexibelt. Försök ha barnen redo för träning klockan 18 så blir det så effektivt som möjligt.

För att anmäla ditt barn till ungdomsträningen så vill vi att ni fyller i formuläret nedan:
(raderat länken till formuläret då vi inte kan ta emot fler anmälningar)

Vi siktar på att dela in ungdomarna i tre grupper. Efter färdigheter och fart. Grön = Lugn grupp, Blå = Snabb grupp och Röd = Race. Beroende på anmälningar och tillgängliga ledare så kan det bli ändringar.

Vi blir såklart även i år glada om du som förälder vill följa med oss ut i skogen. Det är alltid bra med extra ögon, för leden kan bli utdragna. Då får du också en möjlighet att få upp ögonen för denna trevliga motionsform. Vi ledare svarar gärna på dina frågor om att cykla tillsammans i BCK.

Kom ihåg att se över ditt barns cykelutrustning inför säsongen! Det är viktigt att barnet kommer till träningen med en MTB-cykel där bromsar och växlar ska fungera felfritt. Andra cyklar som BMX, Downhill eller Dirt är ej lämpade för vår typ av cykling. Hjälm är ett krav! Tänk på att street/skate-hjälmar ofta är tunga och otympliga när nacken börjar bli trött ute i skogen. En vattenflaska på ramen är också obligatoriskt. Cykelhandskar ger ett behagligare grepp och skyddar vid fall. Vi ledare har alltid extraslang, cykelpump och diverse verktyg med oss för att kunna hjälpa till när det behövs.

Våra medlemsavgifter för 2019 är 500 kr för hela familjen oavsett antal medlemmar. Avgiften per barn är annars 100 kr upp till 19 års ålder. Anmäl ditt medlemskap här:
https://idrottonline.se/BollnasCK-Cykel/foreningen/blimedlemellerfornyamedlemsskap

Medlemsavgiften ska vara betald senast efter tre ”prova på”-träningar annars kan vi behöva utesluta ert barn. Detta är viktigt då obetald medlemsavgift innebär ett oförsäkrat barn.

Uppdaterad: 31 MAJ 2018 07:22 Skribent: Fredrik Nilsson

 

 crosscontrol logotyp

 

icawebb

 

BollnasElbyra

 

 

 

Logotyp för Bilbolaget

  

Logotyp för Bilmetro

 

Logotyp för Dina försäkringar

  

Logotyp för Bollnäs Bostäder

 

Logotyp för GlocalTrans

 

Logotyp för Sportsgym

 

Medlemsrabatt hos:

 

teamsportia

 

Logotyp för Kapraali Fritid

 

Medlemslogga

 

Facebook-Banner

Postadress:
Bollnäs CK - Cykel
Fredrik Nilsson, Slånbärsvägen 3
82135 Bollnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info