Hoppa till sidans innehåll

Uppstart

15 AUG 2021 11:10
  • Skapad: 15 AUG 2021 11:10

Vi har i veckan haft ett kombinerat styrelse- och tränarmöte inför HT-21. Styrelsen samt tränargruppen var överrens om att vi startar upp våra träningar igen!
Vi kommer att köra igång måndagen den 6/9 vecka 36.
Lite förändringar i träningar kommer det att bli vilket visas nedan. 
Vi vill  informera om att vi följer utvecklingen av smittspridningen av Covid-19samt följer rekomendationer från förbund och FHM. Som innan så gäller det att man är frisk och symptomfri och att om man har möjlighet så ser vi gärna att ni vaccinerar er!

Träningsupplägget kommer att se ut enligt följande:

*Ni som tränat sena måndagar och onsdagar(U13 - U18) Ni kommer att träna måndagar 18.30-19.45.(onsdagarna utgår tills vidare)

*Ni som har tränat tidiga tisdagar och torsdagar kommer att träna som tidigare 18.00-19.15 på tisdagar och torsdagar(här slussas de som har halvgult in vecka 38)

*Sena tisdagar och torsdagar(vuxengruppen U18 och uppåt) kommer att träna lika som innan.

*De som tränade i nybörjargruppen och har nått upp till halvgult bälte kommer att starta upp vecka 38. Noterbart är att ni kommer att slussas in i tisdags- och torsdagsgruppen(se tider här ovan) Varför vi har valt att göra så här är att vi kommer att få ett bortfall på tränare och har då ingen möjliget att ha ett eget pass för er!

Det kommer inte att bli ett nytt nybörjarintag denna höst då vi inte har tränarresurser för att hålla ett sådant! Vi kommer att göra en ny bedömning i december för att se om det är möjligt att göra ett nybörjarintag efter nyår!

*Kata kommer att fortsättningsvis att hållas varannan vecka på fredagar och vi meddelar när detta pass kör igång(troligtvis vecka 36)

Vi hoppas på att se många av er på mattan igen och att ni kommer att få mer information av er respektive tränare på plats när vi kör igång!

Varmt välkomna tillbaka önskar vi i styrelsen och tränargruppen!

Skribent: Peppe Hed
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Bollnäs JC - Judo
Fredrik Palmborn, Dolkstigen4
82130 Bollnäs

Besöksadress:
Höghammarvägen 14
82150 Bollnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

www.sisuidrottsutbildarna.se