Hoppa till sidans innehåll

Dags att damma av dräkten efter sommaruppehållet!

18 AUG 2019 19:51
  • Skapad: 18 AUG 2019 19:51

Hejsan på er alla och välkomna tillbaka till en ny och fartfylld höst och vinter med oss i Bollnäs Judo!

Vi vill börja med att meddela att vi kommer att köra träningarna på samma dagar och tider som vi avslutade vårterminen med start i morgon 19/8 kl. 17.30 för nybörjargruppen! Tränarna kommer även de att vara de samma som ni hade senast. Kalendern kommer att uppdateras med dagar och tider samt egna arrangemang. För tävlingar, läger och utbildningar utanför oss så kommer respektive tränare och/eller Lars Törnros att löpande uppdatera om dessa!
Vi kommer att arrangera ett uppstartsläger helgen den 31/8-1/9 för alla medlemmar. Tider samt upplägg kommer att informeras av tränarna. För de som i våras graderade sig till halvgult bälte så kommer de att ges chansen att gradera sig till gult bälte den helgen! Men alla är välkomna som sagt. Det kommer inte att erbjudas lunch under lägret så man ombesörjer egen mat samt att det kommer inte att vara någon övernattning. Frukt och mellanmål ska vi ordna till deltagarna.
Vi har planerat ett nytt nybörjarintag för de som är 7 år måndagen den 9/9 kl. 17.30 så de som missar graderingen/lägret kommer att ges chansen att gradera sig till gult måndagen den 2/9 sedan kommer de att slussas in i fortsättningsgruppen på tisdagar och torsdagar!
Vuxna nybörjare hänvisas till sena tisdagar kl. 19.30

Varmt välkomna/Tränargruppen

Skribent: Peppe Hed
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Bollnäs JC - Judo
Lars Törnros, Änga 2820
82168 Vallsta

Besöksadress:
Höghammarvägen 14
82150 Bollnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

www.sisuidrottsutbildarna.se