Hoppa till sidans innehåll

Information gällande träningar!

23 MAR 2020 14:20
  • Skapad: 23 MAR 2020 14:20

Nu i dessa tider då samhället är hårt ansatt med det nya Coronaviruset Covid-19 så lider många idrottföreningar motgångar på tränings- och tävlings sidan.
Vi i Bollnäs Judo har också tagit till oss vad som gäller med information och rekommendationer från myndigheter. Vad gäller denna veckas träningar(vecka 13) så har vi valt att ställa in alla träningar. Vi är en kontaktsport där vi vid varje träning och tävling kommer i nära kontakt med kompisar och motståndare!
Vi kommer varje söndag att ha ett möte vad som kommer att gälla för kommande vecka då vi vill ha en tät uppdatering på vad som gäller från riksdag och andra myndigheter. Ha gärna koll på senaste information vad gäller smittspridning samt åtgärder som kan begränsa spridningen. Är man ändå frisk och inte visar några symptom som helst så är det ett ypperligt tillfälle att köra utomhusträning i valfri form för att inte halka efter alldeles förmycket! Annars gäller att ni tvättar händerna noga samt att ni vidrör ansiktet i minsta möjliga mån med bara händer!
Information om aktuellt läge hittar ni enklast på https://www.krisinformation.se/

Ta hand om er och era familjer så hoppas vi på ett snabbt bekämpande av Covid-19

/Styrelsen och tränargruppen

Skribent: Peppe Hed
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Bollnäs JC - Judo
Lars Törnros, Änga 2820
82168 Vallsta

Besöksadress:
Höghammarvägen 14
82150 Bollnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

www.sisuidrottsutbildarna.se