Hoppa till sidans innehåll

Ny ordförande samt fler träningar

26 MAR 2022 10:35
  • Skapad: 26 MAR 2022 10:35

Här kommer en kort sammanställning från årsmötet samt lite övrig rolig information.

Vi har nu en ny ordförande i Bollnäs Judo och det är Fredrik Palmborn-Olofsson. Vi tackar Lars Törnros för sitt arbete under de år han hade ordförandeklubban och han kommer nu att ingå i valberedningen. Ny i valberedningen blir även Anki Göras Stenberg som kommer att bli sammankallande, varmt välkommen! I övrigt så ser vi inga ändringar i styrelseuppdragen.

Vi kommer även att utöka träningarna. Kata träningar kommer att köras varje fredag from. 1/4 där Peter Hed kommer att kliva in varannan vecka och Fredrik Palborn kör varannan vecka.
Nytt blir även att vi kör igång lördagsträningarna igen efter många långa års uppehåll. 10.00-11.15 kör vi träning från U13 och uppåt. Mattan kommer att delas med en grupp som kör öppen matta, dvs. nästan uteslutande Ne-Waza, så vi kommer att ta hänsyn till varandra!

Vi har i dagsläget tre nya hjälptränare i form av Ashot Manukyan, Emmy Elfstrand samt Niklas Svensson och ni är hjärtligt varmt välkomna i tränarstaben och gör ett grymt jobb som bör lyftas!
Vi hoppas att fler och fler hittar tillbaka till träningarna igen både nya och gamla. Så kom ner till vår familjära klubbkänsla och gemenskap med roliga träningar!

Vi ses i dojon och/eller på mattan - Sryrelsen/tränargruppen

Skribent: Peppe Hed
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Bollnäs JC - Judo
Fredrik Palmborn, Dolkstigen4
82130 Bollnäs

Besöksadress:
Höghammarvägen 14
82150 Bollnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

www.sisuidrottsutbildarna.se