Hoppa till sidans innehåll

Samlad info från årsmötet, styrelse- och tränarmöte.

10 APR 2021 15:50
  • Skapad: 10 APR 2021 15:50

Hej på er alla medlemmar!

Vi har fått många frågor om hur det blir med judon nu under våren så här kommer en kortare samlad information från möten som årsmötet, tränarmöte och styrelsemöte den senaste tiden.
Vi börjar med årsmötet där vi fick lite ändringar i styrelsen. Tommy Andersson avgår som vice ordförande och ersätts av Peter Hed. Ett nygammalt ansikte som är tillbaka är Daniel Bris som vi välkomnar tillbaka till styrelsen! Peter fortsätter även som huvudtränare/tränaransvarig.

Ifrån styrelsen så har det getts klartecken att återuppta träningar för barn och ungdomar födda 2002 och senare. Inga träningsavgifter kommer att krävas för vårterminen men styrelsen ser gärna att medlemsavgiften på 100:- betalas in på Swedbank på 5543-6679.

Information från tränarmötet är att vi har som mål att köra igång träningarna igen med start måndagen den 19/4. Sena måndagsgruppen som är ca. 12 stycken kommer att köra igång igen på tiden 18.00-19.15. Tidiga tisdagsgruppen och torsdagsgruppen kommer att delas upp så att de får 1 träning i veckan då de var över 20 stycken/pass. En grupp kör på tisdagar kl. 18.00-19.15 och torsdagsgruppen kör på samma klockslag. Fredrik Palmborn som är ansvarig för dessa två grupper kommer att ta kontakt för att dela upp ungdomarna så att det blir fasta deltagare på tisdagar och torsdagar.
Vad som gäller för våran lokal är att maximalt 14 tränande samt 2 instruktörer tillåts att vara på träningarna. Inga föräldrar kommer att få vara i lokalen då max är 16 stycken!
Frågor för respektive träningsgrupp besvaras av Fredrik Palmborn(tisdag och torsdagsgruppen) och Peter Hed(måndagsgruppen).
Vad gäller för nybörjargruppen som tränade i höstas så kan vi ej erbjuda träningar för tillfället. Anledningen är att gruppen var på vid senaste räkningen 33 stycken vilket skulle medföra att den skulle delas upp i 3 grupper, och vi har ej möjlighet att dela upp gruppen så att alla får likvärdig träning då vi har begränsat med instruktörer som kan leda. Vi har som mål att dessa nybörjare ges möjlighet att återuppta sin träning igen efter sommaren. Vi ber om ursäkt för detta!

Vad som gäller för de som kommer att närvara på träningarna är att man är 100% symptomfri och är hel och ren med med rena dräkter! Har man någon i familjen eller i direkt närhet som har symptom eller Covid-19 så ombeds man att hålla sig hemma från träningarna!

Vi kommer att ha ett kortare tränarmöte lördagen den 17/4 där vi kommer att stämma av med uppstart och information kommer att läggas ut här på hemsidan samt länkas på våran FB-grupp direkt därefter.

Med vänliga hälsningar styrelsen och tränargruppen!

Skribent: Peppe Hed
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Bollnäs JC - Judo
Lars Törnros, Änga 2820
82168 Vallsta

Besöksadress:
Höghammarvägen 14
82150 Bollnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

www.sisuidrottsutbildarna.se