Hoppa till sidans innehåll

Uppstart, nybörjarintag och info.

10 JAN 2022 19:04
  • Skapad: 10 JAN 2022 19:04

Hejsan på er och välkomna till en ny termin med oss i Bollnäs Judo!

Hoppas ni alla har haft ett skönt juuppehåll med många roliga utomhusaktiviteter och lagomt mycket mat och gotta. Vi kommer nu att köra igång vårterminen 2022 med några ändringar och det är därför viktigt att ni tar till er den info som följer här nedan och läser hela inlägget!
Kalendern kommer att uppdateras under veckan där ni kan se vem/vilka som håller i vilka pass så ni vet vem ni ska kontakta för frågor rörande erat pass m.m.
Till er som börjar på nybörjarpasset: Längst ner så finns en länk till ett formulär som vi vill att ni fyller i så att vi får lite uppgifter. Detta är viktigt att ni fyller i!

Vi börjar med nybörjarna. Det kommer att starta ett nytt intag för barn/ungdomar som fyller 7 år under denna termin den 18/1 kl. 18.15-19-15. Ni bör ha t-shirt och mjukisbyxor som fungerar bra i början. Mer info kommer ni att få på plats första gången av instrukör. Det är tre provapå pass innan vi stänger gruppen för denna gång. Detta är för att vi ska kunna ha en jämn utveckling på gruppen så ingen halkar allt förmycket efter.

Veckopassena kommer att se ut enligt följande med någån ändring!

Måndagar: 18.00.19.15 - U9 och U11 fortsättningsgrupp(de som tränade på tidiga tisdagar tidigare)

Tisdgar: 18.15-19.15 - Nybörjare från 7 år eller som fyller 7 under terminen.
Tisdagar: 19.30-21.00 - Vuxenträning.

Onsdagar: 18.30-19.45 - U13 och uppåt (varannan vecka, udda veckor som tidigare)

Torsdagar: 18.00-19.15 - U9 och U11 fortsättningsgrupp.
Torsdagar: 19.30-21.00 - Vuxenträning.

Fredagar: 18.00-19.00 - Kataträning varannan vecka(udda veckor)

Som ni kan se så har de som tränat måndagar förut blivit flyttade till vuxenträningarna. Ni kommer dock ha chans att träna onsdagar på udda veckor som tidigare om ni så önskar. Vi testar och ser hur många som dyker upp!  Men ni kan välja att träna på måndagar och tidiga torsdagar som det passar med skjutsar och tider m.m.

Gällande det nya utbrottet på Covid så kommer vi att göra lika som tidigare för lite mer än ett år sedan att vi håller föräldrar och anhöriga utanför lokalen för att minska risken för smittspridning inne i lokalen. Detta gjordes på förra nybörjarintaget med beröm till de vuxna och anhöriga som stod utanför och kollade genom förnstrena så det kan vi lyckas med igen. Har man ett barn med behov av närhet så prata med tränaren innan så ordnar vi det!
Sedan gäller självklart att man är 100% frisk utan symptom samt att om man har familjemedlemmar med Covid så stannar man hemma! Handsprit finns i lokalen så använd det samt att ha rena nytvättade träningskläder/gi inför varje träning!
Minimera även antalet träningspartners på varje träning(tränaren informerar mer inför varje pass)

Till er som ska börja på nybörjarträningen, här kommer länken till formuläret som ni ska fylla i: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1KjBit8MUSYWNft_BgW3SzGyvZ6GGyZcSQ5ip0S7RxKX1hQ/viewform

Välkomna alla till en termin där vi tänker mer på andra än på oss själva! /Tränargruppen

Skribent: Peppe Hed
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Bollnäs JC - Judo
Lars Törnros, Änga 2820
82168 Vallsta

Besöksadress:
Höghammarvägen 14
82150 Bollnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

www.sisuidrottsutbildarna.se