Hoppa till sidans innehåll

Våra tränare


 John Wall

(TG1 & 2 och Blå grupp)

Sportchef och huvudtränare i Boo. Flera SM-medaljer på såväl junior- som seniornivå och har representerat det svenska landslaget. Största meriter är två SM-Guld i lag med Eslövs AI BTK. Har innan jobbat på Bordtennisens Riksidrottsgymnasium och andra klubbar i Stockholm men jobbar nu fullt ut i Boo KFUM. Är även tf. förbundskapten för det svenska damlandslaget.

 

Daniela Moskovits

(TG1 & 2 och röd grupp)

Daniela har flertalet SM-guld på både junior- och seniornivå och har representerat det svenska landslaget. Största meriter som spelare är brons på Lag-EM och SM-guld i lag. Daniela har kombinerat sitt spelande med tränaruppdrag under några år, men riktar numera in sig fullt ut på tränarrollen.

 

Thomas Sandelin

(Vuxengruppen)

Thomas har varit i klubben länge som både spelare, tränare och viktigt bollplank. Syns flitigt spelande några gånger i veckan i hallen, både i pingis och tennis. Gör ett superjobb med vår vuxengrupp ”Kixgruppen”.

 

Robert Linderfalk

(Vuxengruppen, och lördagsträningarna för Pingisskolan, Blå, Röd)

Robert är en duktig spelare som fortfarande spelar högt upp i seriesystemet. Kombinerar sitt studerande och jobbande med att hjälpa våra medlemmar att bli bättre under ett par kvällar i veckan.

 

Johannes Sterneby

(TG2 och lördagsträningarna för Pingisskolan, Blå, Röd)

Johannes har varit i klubben länge som både spelare och tränare. La ner sitt ordentliga satsande på pingis för några år sen, men har sen spelat någorlunda regelbundet och hjälpt barn och ungdomar i klubben under ett flertal år.

 

Axel Sacilotto

(Lördagsträningarna för Pingisskolan, Blå, Röd)

Axel spelar i våra bästa lag och är trefaldig klubbmästare, vilket några i klubben har som mål att ändra på. Men än så länge är Axel regerande mästare och hjälper barn och ungdomar på lördagarna.

 

Hugo Sacilotto

(Pingisskolan och lördagsträningarna för Pingisskolan, Blå, Röd)

Spelar i ett av våra bästa lag och tränar själv flera gånger i veckan. Utöver det så för han sitt pingisskunnande vidare till våra yngre medlemmar under ett par dagar i veckan.

Uppdaterad: 19 AUG 2019 13:26
Epost: Adressen Gömd

ttex

Donic banner

focusrevision 

Postadress:
Boo KFUM IA - Bordtennis
Mensättravägen 36
13231 Saltsjö-boo

Besöksadress:
Mensättravägen 36
13231 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: +4687150140
E-post: This is a mailto link

Se all info