Hoppa till sidans innehåll

GIF Raketen

23 FEB 2021 00:59
Vi laddar för nya, fartfyllda tävlingar vid Borås GIF Arena. Sprinttävlingar garanterar hög fart och härlig tävlingsglädje.
  • Skapad: 23 FEB 2021 00:59

Lördagen den 6 mars så arrangerar vi GIF Raketen på Borås GIF Arena. En sprinttävling i klassisk stil där vi fortsätter med ett coronasäkert tävlingsformat och där vi också fortsätter oss av tävlingsmodellen vi testade ifjol. Alla åkare lottas direkt in i heat och därifrån tar man sig sedan vidare till semifinal eller finalheat, beroende på hur många åkare som anmäler sig i resp klass. Alla åkare är garanterade minst 2 heat och vi skall försöka få till ett upplägg där alla åkare får köra 3 heat. Mer info hittar ni i inbjudan här och anmälan gör man som vanligt via tävlingskalendern. 

Vi har också en tävling för D/H9-10 denna dag och även D/H21 är välkomna att vara med. Kul också om vi kan få besök av närliggande distrikt där det är begränsat med tävlingar. 

Direkt efter avslutad tävling kommer också 15-16 åringarna få tävla i distriktskampen som är SSF:s initiativ för att ersätta den inställda Folksam Cup tävlingen för dessa klasser. Separat anmälan till distriktskampen. 

Hoppas vi ses på Borås GIF Arena. 

Skribent: Jonas Peterson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Borås GIF - Skidor
Barnhemsgatan 71
50648 Borås

Kontakt:
Tel: 0768271010
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

Gynna våra sponsorer: