Hoppa till sidans innehåll

MTB premiär 12 april

09 APR 2021 22:50
På måndag är det äntligen dags. 27 ledare är taggade för en ny, härlig MTB säsong. Vi siktar på deltagarrekord i år och hoppas ni är många som vill hänga med på MTB träningar i vår och sommar. Läs vidare för mer info kring träningen...
  • Uppdaterad: 09 APR 2021 22:50

...starttid varje måndag är kl 18.00. Vi har totalt 6 olika grupper i år, läs mer om de olika grupperna, här: MTB Träning

Vår senaste nyhet är vår gula grupp som sätter fokus på ungdomar mellan 11-16 år. Gruppen är till för de som vill cykla lite mindre tekniskt och mer böljande flowigt på sköna grusvägar och släta stigar. Vi fokuserar mer på utveckling av kondition och i lagom takt så angriper vi rötterna. Vi hoppas att vi med Gula gruppen kan locka fler tjejer till måndagsträningarna kl 18.00! Och såklart får killar också hänga på i gula gruppen om de vill. Alla ungdomar är ju alltid välkomna att vara med där de vill.

Det behövs ingen föranmälan innan träningen utan man dyker upp i god tid på måndag om man är på träningen för första gången, gärna vid 17.45. Receptionen är öppen från 17.30 och där kan Elin guida er vidare till rätt grupp. I receptionen vill vi att alla nya cyklister anmäler sig och skriver in sig så att vi kan få in er i närvarolistorna. Man kan pröva på 2 ggr och sedan vill vi att man blir medlem om man vill fortsätta träna då också försäkringar gäller för alla medlemmar. 

Med tanke på Corona så ser vi till att hålla avstånd, minst en cykel mellan varje cyklist. Under våren tills dess att restriktionerna lättar så är tyvärr inte föräldrar välkomna att cykla med i grupperna utan endast de ledare som är på schemat kan vara med som ledare. Föräldrarna får ju dock gärna cykla på spåren ändå men inte tillsammans med träningsgrupperna. Padelbanorna är också öppna och bokningsbara för de som vill ta en padelmatch under träningen. Det brukar också finnas ett gäng som kör cirkelträning tillsammans under träningarna. Ju fler som är aktiva desto bättre även om vår organiserade träning i dessa tider sätter allt fokus på ungdomarna! 

Hoppas vi ses på MTB premiär! 

Skribent: Jonas Peterson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Borås GIF - Skidor
Barnhemsgatan 71
50648 Borås

Kontakt:
Tel: 0768271010
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

Gynna våra sponsorer: