Hoppa till sidans innehåll

MTB träningsstart

13 APR 2020 00:23
Vi har längtat en hel vinter men nu är dagen äntligen här igen: Ikväll drar vi igång med våra MTB träningar igen. Helt underbart!
  • Uppdaterad: 13 APR 2020 00:23

Samling för alla grupper kl 18.00 vid GIF Stugan. Vi samlas direkt i våra olika grupper så att vi kan hålla så mycket distans till varandra som möjligt. Man kommer bara till träningen om man är fullt frisk. 

I målboden har vi ett infobord där man kan få svar på alla sina frågor om grupper, avgifter och alla andra frågor som kan finnas. 

Vi erbjuder totalt 6 olika träningsgrupper på våra MTB träningar, man väljer själv vilken grupp man tror sig tillhöra:

Grön grupp: För de yngsta, där fokus är att bli kompis med din cykel. Fokus på att ha roligt, träna balans, teknik och att känna på vad MTB är för något. Vi håller oss runt arenan och har massor av kul tillsammans. 

Blå grupp: Gruppen från ca 7 år eller dig som är nybörjare på MTB. Vi kommer testa på tekniska stigar, men mycket fokus på balans. Bra om föräldrar kan vara med på en cykel. Vi skrattar och njuter av MTB cykling tillsammans med kompisarna. 

Lila Grupp: Gruppen från ca 10 år eller för dig som cyklat lite MTB innan. Vi kommer cykla på tekniska stigar och testar på hur det är att tävla MTB. Naturligtvis skall alla ha kul, vi hittar på äventyr och träningarna kommer innehålla mycket teknik och balansövningar. 

Röd Grupp: Grupp för ungdomar med mycket cykelvana. Här cyklar vi tävlingslik träning med en blandning av teknikträning och intervall. Kör även distansträning på torsdagar. 

Svart grupp: Gruppen för ungdomar, juniorer, seniorer och erfarna motionärer. Här får du testa din fysik/teknik mot erfarna MTB cyklister. Distans och andra former av träning även på torsdagar. 

Vuxen lagom: Årets nyhet där vi erbjuder vuxna en egen grupp. Vi tränar teknik och testar våra gränser lite lagom. Föräldrar och vuxna är välkomna även i övriga grupper men här får man chansen att med instruktörs hjälp förkovra sig inom MTB. 

Skribent: Jonas Peterson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Borås GIF - Skidor
Barnhemsgatan 71
50648 Borås

Kontakt:
Tel: 0768271010
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

Gynna våra sponsorer: