Hoppa till sidans innehåll

Arena/Klubbstuga


Borås GIF Arena

Vår anläggning finns på Knektås ca 9km norr om Borås. Anläggningen har motionsslingor för både löpning, längdskidor och MTB samt ett rullskidspår på 1,1km. Elljusspåret lyser kvällstid fram till kl 22. Det finns kartor uppsatta vid anläggningen som beskriver våra spår och uppmärkning av dessa.

På arenan finns också 2st padelbanor, kingplaner, basketplan och en hinderbana. Ovanför dammen finns också en grillplats!

Vintertid när det finns konstsnöspår har vi en spåravgift. Information om aktuell avgift finns på skidspår.se samt på anslag vid anläggningen. Swishnr för spårbidrag skidspår: 123 216 7278. Märk betalningen 'Spåravgift'. Vintertid har vi också uthyrning av skidutrustning. Öppettider anslås via vår Facebook-sida 'Borås GIF - Knektås'.

Vi har lagt mycket tid och energi på våra MTB-slingor och är tacksamma för ett frivilligt spårbidrag. Detta är vårt swishnr för frivilligt spårbidrag MTB:  123 216 7278, Märk betalningen 'MTB spårbidrag'. Information och swishlänk finns även på anslag vid anläggningen. 

Spårkartor och beskrivning av spår finns under respektive sektion.

Under 2020 har vi gjort stora förändringar på vår arena. Detta firades stort vid vår invigning i oktober 2020. Se gärna vår film från invigningen, länk.

GIF-stugan

Vi har en klubbstuga med omklädning och dusch som är öppen fram till 20:00 samt en storstuga med kök som är öppet i samband med evenemang och aktiviteter. Vid våra evenemang och vissa helger under skidsäsong finns det servering i stugan. Information om serveringen är öppen finns i informationsflödet på vår Facebooksida.

Uthyrning klubbstuga

Det finns möjlighet att hyra vår klubbstuga. Man hyr då storstugan samt tillhörande kök. I anslutning till storstugan finns tre toaletter varav en är handikappanpassad. Om du är intresserad av att hyra stugan kontaktar du Mikael Engström tel. 0768-271010.

Uppdaterad: 25 SEP 2020 18:55 Skribent: Maria Backlund

Postadress:
Borås GIF - Skidor
Barnhemsgatan 71
50648 Borås

Kontakt:
Tel: 0768271010
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

Gynna våra sponsorer: