Hoppa till sidans innehåll

Värdegrund


VISION:

VI SKA VARA BORÅS MEST UPPSKATTADE IDROTTSFÖRENING!

MISSION:

FLER I RÖRELSE – HELA LIVET

KÄRNVÄRDEN:

Gemenskap – Glädje – Motion

Kärnvärde 1: Gemenskap

Borås GIF är mer än en förening – det är en mötesplats. Den är till för alla. Det är upp till oss medlemmar i Borås GIF om våra besökare känner sig välkomna eller
ej. Därför respekterar vi alla våra besökare och behandlar alla lika. Vi hälsar alltid och engagerar oss i varje besökare, vi vet att en god sammanhållning, vi kallar den Borås-GIF andan, gör oss till en ännu bättre förening.”

Kärnvärde 2: Glädje

Vi vet att en positiv inställning gör skillnad. Det är vi själva som medverkar till att Borås GIF är och förblir en entusiastisk och tilltalande miljö att komma till. Det märks i vårt arbete och smittar av sig till våra medlemmar och besökare.

Kärnvärde 3: Motion

Motion är mer än ett kärnvärde. Det är vår kärnverksamhet. Vi vill genom vår verksamhet erbjuda familjer gemenskap, glädje och motion under roliga och prestigelösa former. Vårt mål med våra träningar är att ge våra barn och ungdomar ett livslångt intresse för rörelse och träning utomhus.

Mervärde: Familj

På Borås GIF finns något för hela familjen. Och vi arbetar hela tiden för att utveckla våra anläggningar, våra träningar och därmed den totala upplevelsen för familjen. Samtidigt vet vi att familjer kan se väldigt olika ut. Vi ska erbjuda något för alla - oavsett familjekonstellation, ålder eller tidigare erfarenhet.

Uppdaterad: 26 SEP 2020 12:46 Skribent: Maria Backlund

Postadress:
Borås GIF - Skidor
Barnhemsgatan 71
50648 Borås

Kontakt:
Tel: 0768271010
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

Gynna våra sponsorer: