Hoppa till sidans innehåll

A-laget segrande igen

08 OKT 2018 09:38
Segrar vid helgens spel..
  • Skapad: 08 OKT 2018 09:38

På lördagen var A-laget i Lidköping för omgång 3 och 4 i årets seriespel i division 3. För dagen stod ÖSTK och Herrljunga för motståndet. Spelandes för Borgstena var Andreas, Peter, Johan och Thomas.

Först ut var ÖSTK som vi mött många gånger förr. De saknade för dagen sin bästa spelare, så det var ett något decimerat motstånd för Borgstena. Det var flera jämna matcher som spelades, men Borgstena lyckades dra det längsta strået i varje match och stod därmed som slutsegrare med 8-0.

Efter en längre lunchpaus, där god mat inmundigades i Lidköpings centrum, var vi redo för Herrljunga BTK. Vi räknade med jämna matcher, och så blev även fallet. Några femsetsmatcher och många jämna set. Dock lyckades Peter och Andreas vinna alla sina matcher igen, men Thomas och Johan förlorade mot Herrljungas etta. Johan pressade dock bäst till ett femte set. Dock vann Borgstena sedan båda dubbelmatcherna och kunde stå som slutsegrare med 8-2. 

Fortsatt serieledning för laget således, och Peter och Andreas är fortsatt obesegrade. Nu dröjer serien till slutet av november, så det finns tid att träna vidare och vässa spelet ytterligare.

Skribent: Thomas Svensson
Epost: Adressen Gömd

Facebook

Postadress:
Borgstena IF - Bordtennis
c/o Aase Wernklev, Ängsvägen 15
51370 Borgstena

Besöksadress:
Länsvägen 2, Nosseborg
51370 Borgstena

Kontakt:
Tel: +4633263351
E-post: This is a mailto link

Se all info