Hoppa till sidans innehåll

B-lagets seriestart

04 DEC 2018 22:23
En jämn start på serien
  • Skapad: 04 DEC 2018 22:23

Efter B-lagets solklara vinst i div 5 föregående säsong så såg laget framemot säsong 18/19 och div 4 spel. Dock så blev det lite förändringar i laget precis innan seriestart då Viktor Linusson gick till Lekstorp, och laget plockade upp Hugo Essen från C-laget. Detta innebär att B-laget nu består av Julius, Rasmus, Kim och Hugo och med Fredrik som ersättare.

Dem två första matcherna mot Ödenäs IF och Essunga S:a BTK tog Borgstena med sig vinst, men när laget spelade borta mot Mariedal IK hamnade laget lite på svaj och fick tyvärr sin första förlust på 2 säsonger. Även veckan efter satt den osäkra känslan kvar i spelarna när dem tog emot ÖSTK hemma och dem fick inte till det även om dem spelade stabilare och självsäkrare efter dubblarna så blev även denna matchen en förlust.

På omgång 5 så åkte laget ut till Hyssna BTK, och denna kväll fick laget med sig coachen Thomas som hjälpte killarna att hitta rätt i spelet och dem vände där och fick med sig en vinst vilket var mycket skönt och en god känsla fanns med när vi åkte hem.

I omgång 6 så var laget inbjudna till Ödenäs IF . Denna kväll hade vi med oss Fredrik som hoppade in för Hugo, efter en lite annorlunda uppställning och en väldigt varm hall så tog laget med sig ytterligare en vinst, och det var med stora leenden på killarna i bilen hem.

Inför omgång 7 där Borgstena bjuder in Essunga S:a BTK så ligger Borgstena på första platsen med samma poäng som ÖSTK fast med match ledning. Detta är en oerhört jämn serie med många 5 setsmatcher., och det gäller för killarna att kämpa på.

Skribent: Marlene Hedlund
Epost: Adressen Gömd

Facebook

Postadress:
Borgstena IF - Bordtennis
c/o Aase Wernklev, Ängsvägen 15
51370 Borgstena

Besöksadress:
Länsvägen 2, Nosseborg
51370 Borgstena

Kontakt:
Tel: +4633263351
E-post: This is a mailto link

Se all info