Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning av seriespelet

31 MAR 2019 16:54
Nu är alla serier färdigspelade..
  • Skapad: 31 MAR 2019 16:54

Borgstena IF hade i år tre stycken seniorlag och ett ungdomslag till start. Här nedan kommer en kortare sammanfattning av alla serielagens säsonger.

A-laget i division 3

Redan på förhand inför säsongen när serielagen var publicerade kände vi att A-laget skulle ha stor chans att kunna vinna serien och därmed ta sig tillbaka till division 2 igen. Precis så blev även utfallet. Redan från första match var det skillnad i stabiliteten och jämnheten hos Borgstenaspelarna jämförelsevis med de andra lagen. Vinst i alla utom i en match mot Lidköping, där Borgstenalaget inte spelade på topp. 

B-laget i division 4

Grabbarna i B-laget som jobbat sig upp i serierna med vinster i division 6 och 5, väntade nu en lite tuffare utmaning i division 4. De visade dock att utvecklingen går stadigt framåt, och att spelet gott och väl passade i serien. Flera jämna nagelbitarmatcher spelades, men i de allra flesta fall stod Borgstena där som segrare till slut. Mycket bra insats av laget som vann serien med ganska många poäng till slut, och nu väntar nästa utmaning i division 3 kommande säsong!

C-laget i division 6

Killarna i C-laget spelade nu andra säsongen i divison 6 och har nu börjat komma in bättre i spelet mot alla olika spelstilar som kan dyka upp i seniorserierna. Precis som förra säsongen har de spelat många jämna matcher, ibland har sifforna hamnat på rätt sida, ibland har det varit mer motigt. De har dock kämpat på bra hela säsongen och kanske till nästa säsong att de mognat in sig i serien tillräckligt för att utmana om en plats i översta toppen. I år slutade laget på fjärdeplatsen i serien.

Ungdomslaget i U3

Efter diverse strul med fåtal anmälda lag och liknande hamnade ungdomslaget till slut i U3-serien, vilket med facit i hand visade sig vara lite för tufft för spelarna i laget. Det har varit mycket bra träning såklart att hela tiden möta spelare som är lite bättre, men det är naturligtvis roligare att vinna fler matcher. Stämningen i laget är det dock inget fel på! I sista matchen lyckades laget till slut i alla fall spela en oavgjord match, vilket var roligt att se!

Skribent: Thomas Svensson
Epost: Adressen Gömd

Facebook

Postadress:
Borgstena IF - Bordtennis
c/o Aase Wernklev, Ängsvägen 15
51370 Borgstena

Besöksadress:
Länsvägen 2, Nosseborg
51370 Borgstena

Kontakt:
Tel: +46704908705
E-post: This is a mailto link

Se all info