Hoppa till sidans innehåll

Bra start för A-laget!

2018-09-23 12:56
Vid lördagens seriepremiär i Borgstena
  • Uppdaterad: 2018-09-23 12:56

Dagen började inte på bästa sätt då det var strömlöst i hallen när det var dags att låsa upp och välkomna in lagen i division 3 VSNÖ. Ut på vattenfalls hemsida för att försöka få klarhet i vad för prognos som fanns. Arbete pågår, prognos som senast 11.00. Suck. Vissa lag bollade in sig lite i halvmörkret i hallen, andra åkte och provianterade lunch när det plötsligt fanns lite extra tid. Viss stress och irritation låg i luften naturligtvis. 10.25 kom strömmen tillbaka och det var dags att bolla in på riktigt. 

I första matchen ställdes Borgstena mot IFK Lidköping A2 som kom med ett bra lag till start och vi räknade med en jämn match. Borgstenaspelarna kom dock ut på tå och visade bra spel matchen igenom och segern kunde till slut skrivas till 8-1. Skön start på säsongen!

Efter lunchpausen som blev ganska lång för Borgstenas del var det dags att möta Blikstorps AIK. Efter förmiddagens goda spel räknade vi med att göra en bra match till, och levde upp till det. Lite tröttare huvuden och ben på sina håll, men det blev ändå en seger med 8-1 till. Roligt att få börja med två övertygande segrar i hemmahallen.

Nu är det träning som gäller inför nästa serieomgång som är om två veckor.

Spelandes för laget var:

Andreas Aulie, 4-0 i matcher
Peter Ståhlman, 4-0 i matcher
Johan Klasson, 3-1 i matcher
Thomas Svensson, 3-1 i matcher
Daniel Svensson, 2-0 i dubbelmatcherna

Tabellen finns att se här!

Skribent: Thomas Svensson
Epost: Adressen Gömd

Facebook

Postadress:
Borgstena IF - Bordtennis
c/o Aase Wernklev, Ängsvägen 15
51370 Borgstena

Besöksadress:
Länsvägen 2, Nosseborg
51370 Borgstena

Kontakt:
Tel: +4633263351
E-post: This is a mailto link

Se all info