Hoppa till sidans innehåll

Blytung förlust mot Dalsjöfors

29 APR 2010 22:43
På onsdagen åkte vi på en andra blytung förlust mot Dalsjöfors. Matchen slutade 0-1 (0-0).
  • Skapad: 29 APR 2010 22:43

Citat: "Men allt kan inte skyllas på planen. Det här var en riktigt dålig match. Frågan är om det inte var den sämsta division V match jag sett." Slut citat.

Jag vet inte om vi befann oss på samma match jag och nyss citerade ledare från Dalsjöfors, eller om han syftade på sitt eget lags insats...

Iaf! Regnet hängde i luften, planen var övervägande grön, kanske något gropig på sina ställen, och förutsättningarna för bra fotboll fanns helt klart!

Lite förändringar sedan laget sist då skribenten själv tvingats kasta in handduken pga en grovt stukad stortå. Istället tog Peter plats i mittförsvaret tillsammans med Perry.

Inledningsvis känns det som att lagen känner lite på varandra, utan att egentligen skapa något vidare farligt läge. Det farligaste vi skapar i första halvlek är ett ruggande ribbskott från Tony. Ledning med 1-0 där hade varit ett skönt resultat att tagit med sig in i paus, men tyvärr någon dec för högt.

I paus är vi överens om att vi spelar bra och ska fortsätta mala på och ligga i med samma aggressivitet. Tyvärr säger Hans vad ifrån och tvingas byta. Också Christians rygg sätter stopp för fortsatt spel. In med Pärhsson på mitten, ner med Henke på vänsterkanten och in med Christer på topp.

I andra halvlek skapar vi en handfull kvalificerade chanser att ta ledningen. Släpper till väldigt lite bakåt och etablerar gång på gång tryck högt upp i banan.

Mitt i halvleken kommer Dalsjöfors segermål efter en fjösare som ser mer eller mindre helt ofarlig ut. Bollen rullar retligt in under Pontan och precis som sist känns bakslaget otroligt tungt i detta skede av matchen.

Vi viker inte ner oss utan maler och maler. PW har ett friläge, Christer skjuter tamt från nära håll och vi har ett antal heta chanser att kvittera. Tyvärr lyckas vi inte göra detta och Dalsjöfors håller undan.

Återigen en mkt tung förlust. Vi visar en hög moral och pressar tillbaka Dalsjöfors gång på gång, framförallt i andra halvlek. Maler på och jobbar och sliter. Tyvärr ger förluster inga poäng i tabellen, men vi vet att vi kan slå alla lag i serien och med samma intensitet och fokus så kommer det snart att släppa framåt...

En gedigen laginsats där vi hade fått alla tre poäng med oss om vi hade haft marginalerna på våran sida... Nya tag nästa vecka! Nu tar vi Mjörn!

Skribent: Rasmus Skoog
Borgstena IF - Herrar, Div 6 Alingsås
Laryd Ekelunden
513 97 Borgstena
Telefon: +4633263351
E-post: This is a mailto link

BIF Logo Rund

Ladda ner vår app i App Store!

Följ Borgstena IF på Facebook!

Följ Borgstena IF på Facebook!

Följ Borgstena IF på Twitter!

Följ Borgstena IF på Twitter!

Insta

Följ Borgstena IF på Instagram!

Soundcloud

Lyssna på vår kampsång "Nosseborg"!

Postadress:
Borgstena IF - Fotboll
c/o Mikael Linge, Laryd Ekelunden
51397 Borgstena

Besöksadress:
Länsvägen 2, Nosseborg
51370 Borgstena

Kontakt:
Tel: +4633263351
E-post: This is a mailto link

Se all info